Czateria... 2021
Ojciec ostatnio pyta się mnie czy byłem Ducato po towar bo sporo w jest w magazynie
Coś EC pokłóciło się z KP i będziemy mieli problem z dostępnością Żubra i innych Lechopodobnych, ciekaw jestem ile to potrwa, dziś wjechała nowa lodówka z Żywca ale za to popsuła się witryna w drugim sklepie, w poniedziałek jedziemy po termostat do Olsztyna. Jedna burza w roku i rodzicom spaliło telewizor i dekoder.

Coś EC pokłóciło się z KP i będziemy mieli problem z dostępnością Żubra i innych Lechopodobnych, ciekaw jestem ile to potrwa, dziś wjechała nowa lodówka z Żywca ale za to popsuła się witryna w drugim sklepie, w poniedziałek jedziemy po termostat do Olsztyna. Jedna burza w roku i rodzicom spaliło telewizor i dekoder.
Ale to nie jest S 
Dopisano sobota, 2 wrz 2023, 14:43:
Ale to nie jest S
Dopisano sobota, 2 wrz 2023, 14:44:
P.s znalazles jiz otwieranie maski
Dopisano sobota, 2 wrz 2023, 14:43:
Ale to nie jest S
Dopisano sobota, 2 wrz 2023, 14:44:
P.s znalazles jiz otwieranie maski
..::Born To Rise Hell::..
Nie powiem, świetnie sie nim jeździło, aczkolwiek najwygodniejszym wozidełm w dłuzsze trasy ne był
.
No i ekonomie miał niegorszą niż Jeep
No i ekonomie miał niegorszą niż Jeep
EH a u mnie padł chyba termostat 79 stopni to max jaki ma podczas jazdy, więcej tylko jak stoje i gazuje. Weś się tam kur.. dostań 
Dziś miałem podgląd w podobnej Renacie co mam i tam była wyższa temperatura, żeby wymienić termostat znowu trzeba cały przód wywalić 
Neonixos666 napisał(a):Dziś miałem podgląd w podobnej Renacie co mam i tam była wyższa temperatura, żeby wymienić termostat znowu trzeba cały przód wywalić
weź chlodnicę tekturą zasłoń – zimą idzie..
Neonixos666 napisał(a):Jedna burza w roku i rodzicom spaliło telewizor i dekoder.
założyłeś może PV (pamiętam, że dopytywaleś)..
U moich rodziców zaczynają padać zasilacze.
Raz wymienialem zasilacz bazy słuchawek (sprzęzone z TV) a ostatnio mama dzwoniła, że podmieniała zasilacz antenowy bo TV się nie uruchamiał a "stary" zasilacz gorący, że aż parzył..
Pomierz sobie napiecie w gniazdkach, bo może jakiś sąsiad Volty podnosi ponad miarę..
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
PV nie mają, podejrzewam że coś się zwaliło bo mają wymieniać transformator na wiosce więc podejrzewam sprawkę sieci.
Niech se kupią Teslę czy jakiegoś tam elektryka.. oczywiście żartobliwie ale widziałem na YouTube jak zasilali jakimś elektrykiem instalacje domowa czy urządzenia.
Poogladalem i poczytałem o tej Tesli 3 nowej no i ponoć poprawa zauważalna po lifcie, lepsze auto.
Kupił bym od ręki ale pomijając ten dziwny szklany dach musiał bym dodatkowo płacić alimenty bo rozwód gwarantowany
Szukam cały czas jakiegoś domu lub działki w pobliżu to te uje zrobiły rzekomy kredyt na 2 proc i nawet domy przypominające coś co pasowało by wyburzyć kosztują nieadekwatnie dużo..
Zdrowie siada i chyba zostanę z niespełnionymi marzeniami
Poogladalem i poczytałem o tej Tesli 3 nowej no i ponoć poprawa zauważalna po lifcie, lepsze auto.
Kupił bym od ręki ale pomijając ten dziwny szklany dach musiał bym dodatkowo płacić alimenty bo rozwód gwarantowany
Szukam cały czas jakiegoś domu lub działki w pobliżu to te uje zrobiły rzekomy kredyt na 2 proc i nawet domy przypominające coś co pasowało by wyburzyć kosztują nieadekwatnie dużo..
Zdrowie siada i chyba zostanę z niespełnionymi marzeniami

Patrząc na zasięgi jakie robią rodzice samochodem to elektryk u nich byłby idealny wręcz, nawet ładowanie ze zwykłego gniazdka nie stanowiło by problemu. Jedynie bariera kwota była by dla nich nie do przełknięcia ale kto wie co będzie za parę lat. Mnie nawet nie stać na w miarę świeże auto spalinowe w które nie trzeba wkładać worka pieniędzy a co gadać jakieś nowe elektryczne. 
Neonixos666 napisał(a):. Mnie nawet nie stać
nadchodzi nowy ID7 – kolejne auto dla ludu.. przemyśl..
Historie mojej młodości :
zadra napisał(a):nadchodzi nowy ID7 – kolejne auto dla ludu.. przemyśl..
Bez sensu – lepiej kupić Arteona – kosztuje podobnie ale prestiż większy a potem będzie można z konkretną stratą sprzedać i pokazać jakim się jest bogatym

Neonixos666 napisał(a):Jedynie bariera kwota była by dla nich nie do przełknięcia ale kto wie co będzie za parę lat.
Pozostaje czekać na używki, nówki cenowo się zrównują ze spalinówkami. Obstawiam, że koniec dekady to będzie początek tańszych używek. Póki co ja jestem tak zadowolony, że nie widzę opcji sprzedaży i podejrzewam, że wielu ludzi tak ma a chętnych na zakup wielu stąd wysokie ceny. Jak kupowałem Smarta 2 lata temu to akurat był dołek bo nikt nie chciał używanych elektryków i dało się je kupić w cenie albo i poniżej ceny spalinówek z tego samego rocznika. Smarta w turbobenzynie z DCT sprzedałem o prawie 50% drożej niż kupiłem elektrycznego z tego samego rocznika – interes stulecia bo teraz elektryka można sprzedać za 50% więcej niż wersję spalinową

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Ostatnio przewinął mi się w ogłoszeniu ten stary Leaf z zasięgiem rzędu 100km i kosztował coś około 50kzl. Toz to już ma swoje lata i jest jak elektrosmiec. O ile taka kilkuletnia używka to spoko o tyle taki samochód zbliżający się do dekady to już niezbyt poważny zakup.
Średnia wieku samochodów w Polsce to nadal coś około 14-15lat z tego co pamiętam. Ciekaw jestem kondycji 14-15 letnich elektryków jak już tyle będą mieć..
Wrócą czasy porzucanych samochodów na miejskich parkingach osiedlach itp..chcialbym się mylić i nie być takim pesymista choć to bardziej realizm..
Średnia wieku samochodów w Polsce to nadal coś około 14-15lat z tego co pamiętam. Ciekaw jestem kondycji 14-15 letnich elektryków jak już tyle będą mieć..
Wrócą czasy porzucanych samochodów na miejskich parkingach osiedlach itp..chcialbym się mylić i nie być takim pesymista choć to bardziej realizm..
brii napisał(a):Smarta w turbobenzynie z DCT sprzedałem o prawie 50% drożej niż kupiłem elektrycznego z tego samego rocznika – interes stulecia bo teraz elektryka można sprzedać za 50% więcej niż wersję spalinową
Mistrz spekulacji.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Licytowałęm kilka Q50 2.0T, w sumie dość nisko idą w USA w porównaniu Mercedesami.
Mam jeszcze jeden do licytacji w tym tygodniu, ale zaczynam zerkać w nieco innym kierunku, zobaczymy, jak we wtroek nie wejdzie jeden Q50, moze w srodę wejdzie coś już tradycyjnie niemieckiego
.
Mam jeszcze jeden do licytacji w tym tygodniu, ale zaczynam zerkać w nieco innym kierunku, zobaczymy, jak we wtroek nie wejdzie jeden Q50, moze w srodę wejdzie coś już tradycyjnie niemieckiego