zadra napisał(a):W pierwszej kolejności a w latach kolejnych również wcześniej wybudowanych.
To jest bzdura, nie ma takich planów wobec prywatnych domów.
www.mazdaspeed.pl
zadra napisał(a):W pierwszej kolejności a w latach kolejnych również wcześniej wybudowanych.
yasko napisał(a):Nowy punkt – ekonomiczne, a wiec diesel w rocznikach budżetowych
Bimbak napisał(a):zadra napisał(a):W pierwszej kolejności a w latach kolejnych również wcześniej wybudowanych.
To jest bzdura, nie ma takich planów wobec prywatnych domów.
zadra napisał(a):przestań się bawić w polityka i zmień podejście.
Tu raczej jest czateria i tematy luźniejsze.
Jeśli jesteś mocniej zainteresowany poruszanymi (nie tylko przed ze mnie) tematami to wyszukuj odpowiedzi na własną rękę.
Czekałem jeszcze tylko aż się doczepisz, że nie podałem jaki mam telewizor, kiedy kupiony i nr seryjne ..bo też pewnie manipuluję i zatajam istotną informację zmieniajacą całą narrację..
zadra napisał(a):Jeśli jesteś mocniej zainteresowany poruszanymi (nie tylko przed ze mnie) tematami to wyszukuj odpowiedzi na własną rękę.
loockas napisał(a):yasko napisał(a):Proszę o radę.
Ja takiego auta nie znalazłem nawet z 2x takim budżetem, ale niestety odrzucam diesle więc moze dlategoKombi niestety to też zaczyna być wymarły gatunek.
MrShaleck napisał(a):yasko napisał(a):Nowy punkt – ekonomiczne, a wiec diesel w rocznikach budżetowych
E83 z końca produkcji 2.0D na skrzyni ZF
yasko napisał(a):Na szczęście 10 lat temu każdy producent miał kombi w segmencie D lub E.
motomike6 napisał(a):Wczoraj wybraliśmy się na przejażdżkę do Muzeum Wsi Kieleckiej, fajna miejsce do zwiedzania dla dzieciaków i nie tylko.
Konsumpcja wyszła 13.3kWh z tych 260km, po ogólnych statystykach wychodzi ze żona za kółkiem zrobiła więcej niż ja i mówi ze to chyba bardziej jej samochód niż mój
brii napisał(a):To choroba Japończyków – Infiniti też nie miało
Co do ładowania to średnio ją to interesuje ale reszta na duży plus, przesiadka z powrotem do volvo może być ciężkabrii napisał(a):To choroba Japończyków – Infiniti też nie miałomotomike6 napisał(a):Wczoraj wybraliśmy się na przejażdżkę do Muzeum Wsi Kieleckiej, fajna miejsce do zwiedzania dla dzieciaków i nie tylko.
Konsumpcja wyszła 13.3kWh z tych 260km, po ogólnych statystykach wychodzi ze żona za kółkiem zrobiła więcej niż ja i mówi ze to chyba bardziej jej samochód niż mój
Niestety mam obawienia, że po tym jak zobaczyła, że ładowanie jest "przyjemniejsze" niż tankowanie i nie ma się czego bać to inne aspekty jazdy spowoduję, że do spalinówki nie będzie chciała wsiadać
motomike6 napisał(a):Przez godz czekając na rezonans nasłuchałem się tyle ze głowa mała. Ludzie na opis czekają po kilka miesięcy a ceny badań grube. Na NFZ to chyba nie ma na co liczyć jak ktoś potrzebuje zrobić badania od ręki
brii napisał(a):W sumie mimo mojej niechęci do VAGa chyba sensownym wyborem jest prestiżowa limuzyna w TDI czyli klasyka gatunku – Passat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości