Czateria... 2021
Ja ostatnio kure w automacie prowadziłem, następne będzie w At jak będzie możliwość.
Fajne fotele skóra z alcantara robi robotę, czarna podsufitka i dach panoramiczny, ale jednak kokpit nie do końca mi leży mazda 6gj gdzieś to ma ładniej zaprojektowane.
Fajne fotele skóra z alcantara robi robotę, czarna podsufitka i dach panoramiczny, ale jednak kokpit nie do końca mi leży mazda 6gj gdzieś to ma ładniej zaprojektowane.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Żebyś wiedział czym jedziesz
. Te auta są identyczne w środku, wiec teraz masz wiedze ze to jednak Passat
.
Ja już się jakoś względnie zaznajomiłem z Capturem.
Nie kupiłbym zdecydowanie, ale skoro to nie moje auto to jeździć nie przykro.
Niedługo powrót do PL na trochę i będę jeździł co mi znajomi pożyczą
.
Możliwe że pod koniec roku będę miał już auto na stałe w PL.....teściowa RAV4. nie ma chyba 60 tyś przejechane, 15 letnie auto......
Zapewne w pierwszym miesiącu użytkowania lekko 5kPLN będzie mnie kosztowało odgruzowanie auta......
Ale jest to 2.0 PB 4x4 więc szkoda będzie to oddać jeśli kosztować mnie będzie to grosze, jeśli cokolwiek.
A tak zawsze jak człowiek przyleci będzie auto w garażu czekało
.
Ja już się jakoś względnie zaznajomiłem z Capturem.
Nie kupiłbym zdecydowanie, ale skoro to nie moje auto to jeździć nie przykro.
Niedługo powrót do PL na trochę i będę jeździł co mi znajomi pożyczą
Możliwe że pod koniec roku będę miał już auto na stałe w PL.....teściowa RAV4. nie ma chyba 60 tyś przejechane, 15 letnie auto......
Zapewne w pierwszym miesiącu użytkowania lekko 5kPLN będzie mnie kosztowało odgruzowanie auta......
Ale jest to 2.0 PB 4x4 więc szkoda będzie to oddać jeśli kosztować mnie będzie to grosze, jeśli cokolwiek.
A tak zawsze jak człowiek przyleci będzie auto w garażu czekało
..::Born To Rise Hell::..
nemi napisał(a):Macie już ogarnięte wakacje?
Tak. W tym roku stwierdziłem, że mam to w du... i chce odpocząć tylko od tej od budowy. Otworzyłem booking, ustawiłem kryteria, spojrzałem na mapkę i kliknąłem (ok wcześniej dałem żonie do weryfikacji). 10 minut to trwało i liczę, że będę zadowolony. Co ciekawe cena bez zmian
Ja szukam czegoś poza Chorwacją, przez ostatnie lata 2 razy w roku jeździłem. Arteona mam od połowy czerwca 2021, więc jeszcze nie minęły 2 lata, a byłem w Chorwacji nim 4 razy
.
Ale ciężko się na coś zdecydować – ceny są jednak wszędzie gorsze, a do tego wszystko jest daleko w porównaniu z Chorwacją.

Ale ciężko się na coś zdecydować – ceny są jednak wszędzie gorsze, a do tego wszystko jest daleko w porównaniu z Chorwacją.
nemi napisał(a):Zazdroszczę, że możesz sobie tak przed sezonem .
Jeszcze mogę więc korzystam. Jak nauczycielka wróci do swojego powołania to się skończy
Ja byłem już 4 lata z rzędu i mi to kompletnie nie przeszkadza
Mamy tam co potrzebujemy. Jest ciepło, jest plaża, dobre jedzenie, dobre wino i ładne widoki. A do tego dojazd autem w przyzwoitym czasie. W tym roku nawet dzieci nie będę katował wycieczkami. Jak będą chciały to spoko, jak nie to nie. Ja mogę nie wstawać z leżaka tym razem 
Też nam się tylko raz udało być w Cro po sezonie, bo akurat żona miała "przerwę" od oświaty. Poza tym zawsze ścisły sezon, ale szczerze mówiąc tłoków tam nie odczuwam.
Też nam się tylko raz udało być w Cro po sezonie, bo akurat żona miała "przerwę" od oświaty. Poza tym zawsze ścisły sezon, ale szczerze mówiąc tłoków tam nie odczuwam.
zasze możesz to zmienićSzymon napisał(a):nemi napisał(a):Zazdroszczę, że możesz sobie tak przed sezonem .
Jeszcze mogę więc korzystam. Jak nauczycielka wróci do swojego powołania to się skończy![]()
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Ja jestem spokojny, zarezerwowałem ale Tyle się zmienia w życiu że wszystko możliwe. Jutro jadę na pogrzeb kolegi. 40 lat, ostatnie 2 lata chemia itd.. dziadostwo.
A z przyziemnych rzeczy muszę znowu do tylnego hamulca w hondzie zajrzeć bo teraz grzeje prawa tarcze i zjadło klocek a 15kkm temu wymienione. Dobrze że tanie to mogę zmieniać
A z przyziemnych rzeczy muszę znowu do tylnego hamulca w hondzie zajrzeć bo teraz grzeje prawa tarcze i zjadło klocek a 15kkm temu wymienione. Dobrze że tanie to mogę zmieniać
Dominator napisał(a):A z przyziemnych rzeczy muszę znowu do tylnego hamulca w hondzie zajrzeć bo teraz grzeje prawa tarcze i zjadło klocek a 15kkm temu wymienione. Dobrze że tanie to mogę zmieniać
Ej jak wymieniłem sprężyny to ktoś tez wymienił sprężyny jak wymieniłem klocki to znów ktoś wymienia na forum klocki to jakieś fatum?

Ja byłem w szoku jak to się wszystko łatwo odkręciło, nic nie zapieczone, gwinty czyste, prowadnice lux nie zapieczone nie stały dęba swobodnie się ruszały, gumki wszystkie nie popękane, tłoczki wciskały się bez większych trudności, spodziewałem się walki jak w madzie a tu proszę.
loockas napisał(a):Pierwszy pacjent w loockas garage
Tnij od razu sobie jakieś OSB na te półki. U mnie po roku fale dunaju i wszystko się powywalało...
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium