Czateria... 2021
Krzemol napisał(a):Dobra robota Panie Obajtek
No chyba list napiszę z podziękowaniem, szkoda tylko że ceny ropy od miesięcy są niskie ale u nas jak zwykle, podwyżki od razu a obniżki za pół roku. Ciekaw jestem do jakiego poziomu to zejdzie ale obyśmy już nie widzieli 6 z przodu.
Krzemol napisał(a):Dobra robota Panie Obajtek
Good guy Obajtek

Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Tak dziś zdecydowanie przegiolem tak około pół tony w bagażniku
Jeszcze są stare przy wymianie oleju może się ogarnie. Mogłem wypisać w termin i w Piątek Ducato bym przywiózł ale jakoś tak wyszło że zabrałem Renatą. Sprężyny są tak twarde że osiadł może na 4 palce u jeszcze pod wysoki krawężnik mogłem podjechać. Serwis za niedługo
Neonixos666 napisał(a):Tak dziś zdecydowanie przegiolem tak około pół tony w bagażniku
Na każdej focie auto przygotowane na majówke
..::Born To Rise Hell::..
Grzyby napisał(a):Cześć.
Muszę się wyżalić.
Senior miał wypadek (spadł z 3m). I teraz leży na OIOMIE po operacji na neurochirurgi, i obrzękiem mózgu, z pękniętym kręgosłupem (praktycznie nieistniejącym kręgiem T10) i sieczką neurologiczną w prawej półkuli.
Jest źle. Kurrrrrrr!
Widziałem na fb, że odszedł. Wyrazy współczucia
(*)
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
JohnnyB napisał(a):Na każdej focie auto przygotowane na majówke , nieźle się tam w Szczytnie bawicie .
Robię zakupy 6 dni w tygodniu zawsze czegoś brakuje, na szczęście jutro czwartek więc tylko małe zakupy i ze 3 godziny będę miał na dłubanie, części przyszły to trzeba poskładać, niestety nie kupuje już pił ani nie przyjmuje nic do naprawy, trzeba się skupić na pracy bo w tym roku raczej już przejdę na własną działalność. Trzeba ogarnąć Ducato, wymienić szybę i łożyska macphersona.
Zdecydowanie widać czego brakuje
.
FOX mocne.....nie miałem okazji....Czy przy nim Tatra to rarytas ?
.
Jaguar znalazł dziś nowego właściciela. Po raz pierwszy nie widziałęm kupującego. Auto obejrzane w 15 minut i przelew na konto.....pierwszy klient.
Utrata wartości na poziomie niecałych 4% po 28 miesiącach użytkowania przy wkładzie na eksploatacje na poziomie 5% wartości pojazdu poprzez cały okres użytkowania wydaje się na prawdę dobry wynikiem......
Tylko szkoda auta....już raczej tak dobrego nie będę posiadał :/
FOX mocne.....nie miałem okazji....Czy przy nim Tatra to rarytas ?
Jaguar znalazł dziś nowego właściciela. Po raz pierwszy nie widziałęm kupującego. Auto obejrzane w 15 minut i przelew na konto.....pierwszy klient.
Utrata wartości na poziomie niecałych 4% po 28 miesiącach użytkowania przy wkładzie na eksploatacje na poziomie 5% wartości pojazdu poprzez cały okres użytkowania wydaje się na prawdę dobry wynikiem......
Tylko szkoda auta....już raczej tak dobrego nie będę posiadał :/
JohnnyB napisał(a):FOX mocne.....nie miałem okazji....Czy przy nim Tatra to rarytas ? .
Jest to zdecydowanie kategoria piw budżetowych, bo ostatnio wyszedł po 2.80 na sklepie a tatra w puszcze 3,60. Fox mocny ma 7% ale jest też Fox Super mocny który ma 9% to dopiero musi ryć beret

Dominator napisał(a):Poleci mi ktoś fajna miejscówkę na obiad/kolacje w Gdańsku? Dodatkowo jakiś pub w środkowej części miasta lub coś przy zatoce?
Na obiad/kolację to koniecznie San Marco Ristorante & Pizzeria
https://maps.app.goo.gl/et3VdcdJpxqXup2D7?g_st=ic
Szymon napisał(a):Dominator napisał(a):Poleci mi ktoś fajna miejscówkę na obiad/kolacje w Gdańsku? Dodatkowo jakiś pub w środkowej części miasta lub coś przy zatoce?
Na obiad/kolację to koniecznie San Marco Ristorante & Pizzeria
https://maps.app.goo.gl/et3VdcdJpxqXup2D7?g_st=ic
Hm
A co do pabów......to na wyspie Spichrzów przy Motławie jest tego multum, ale jak chcesz przy morzu, bo do Brzeźna musiałbyś śmignąć.
Jest tam takie bistro LED, polecam, niedrogo i całkiem przyzwoicie karmą.
Ja dziś też malowałem zabudowę ściany drewnianą z sklejki na biało, ościeżnicę drzwi i stelaż materaca.