Czateria... 2021
To wg mnie też rewelacyjna cena.
Z ciekawości skonfigurowałem sobie elektrycznego Kangura.
Wcale nie full, wyszedł grubo ponad ... 200kzł
I mówimy tu o dostawczaku z 2 fotelami z przodu i pustką z tyłu oraz baterią na optymistyczne 360km (przy bodajże 100kg ładunku)
Z ciekawości skonfigurowałem sobie elektrycznego Kangura.
Wcale nie full, wyszedł grubo ponad ... 200kzł

I mówimy tu o dostawczaku z 2 fotelami z przodu i pustką z tyłu oraz baterią na optymistyczne 360km (przy bodajże 100kg ładunku)

Jakiś nowy Hiszpaninin na forumie ?
Ciepło tam?
Widzę, herbaty parzyć tam nie umiejo- woda nie przegotowana, spieniona i do tego najpewniej zimna, bo nie naciągło..

Ciepło tam?
Widzę, herbaty parzyć tam nie umiejo- woda nie przegotowana, spieniona i do tego najpewniej zimna, bo nie naciągło..
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Będę seriami wrzucał, nie za często
Na razie jestem ogarnąć mieszkanie do maja. Wszystko wygląda ok. więc w przyszłym tygodniu melduje się już w docelowym miejscu ale nie w docelowym mieszkaniu. W międzyczasie poszukiwania czegoś od 1 czerwca do końca roku.
Chyba że uda się coś kupić.....zobaczymy jak to się wszystko potoczy......
Jak to się mówi...No Risk no Fun
..::Born To Rise Hell::..
Dzieki!!!! 
Nie jest to skok bez zabezpiecsenia
.
Praca jest, kasa tez i nie pozbywamy sie mieszkania w PL, wiec kotwica zarzucona i jest do czego wracac
.
Kontrakt jest tak sprecyzowany ze za 6 miesiecy bedzie walidacja wynikow, jesli sie to nie bedzie spinac, zostane jak ten „choooooj” z tym hiszpanskim
.
Nie jest to skok bez zabezpiecsenia
Praca jest, kasa tez i nie pozbywamy sie mieszkania w PL, wiec kotwica zarzucona i jest do czego wracac
Kontrakt jest tak sprecyzowany ze za 6 miesiecy bedzie walidacja wynikow, jesli sie to nie bedzie spinac, zostane jak ten „choooooj” z tym hiszpanskim
Powodzenie Johnny !
A tymczasem, już za chwile bede mógł za płot na hot doga z Orlenu skoczyć
Obajtek nie próżnuje.

A tymczasem, już za chwile bede mógł za płot na hot doga z Orlenu skoczyć

- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
Za to my nie mamy tornad ani trzęsień ziemi, tak sobie tłumaczę jak zbieram te białe g... z samochodu zimą.
Szymon, mowisz i masz 
Drugie to widok z balkonu mojego nowego mieszkania
, niestety tylko do kwietnia. Pozniej nieco bardziej ubogo, musze uciekac do 4 linii zabudowy
.
Znalazłem fajne mieszkanie do zakupu, od wody 10km ale segment ma na prawde duzo, w cenie mieszkania na przedmiesciach NDMu.
Drugie to widok z balkonu mojego nowego mieszkania
Znalazłem fajne mieszkanie do zakupu, od wody 10km ale segment ma na prawde duzo, w cenie mieszkania na przedmiesciach NDMu.
Chciałbym napisać że niczym się nie różni od Bałtyku... chciałbym 
Zdecydowanie Señor a nie Chico
, ogarniam sie na lotnisko, lot o 6 rano, minus odleglosci :/.
Jak bedziesz w marcu to mam wolne dwa tygodnie, podskocz na dwa dni, w Barnie pewnie bede to was odbiore autem. W ostatevznosci masz pociag, do syacji mam 3 minuty z buta
….:a spanie sie ogarnie
.
Dopisano piątek, 27 sty 2023, 01:49:
, ogarniam sie na lotnisko, lot o 6 rano, minus odleglosci :/.
Jak bedziesz w marcu to mam wolne dwa tygodnie, podskocz na dwa dni, w Barnie pewnie bede to was odbiore autem. W ostatevznosci masz pociag, do syacji mam 3 minuty z buta
….:a spanie sie ogarnie
.
Dopisano piątek, 27 sty 2023, 01:49: