Witam.
Od roku jeżdżę wersją CX9, 2019, USA. Rzadko, ale jednak pojawia mi się na szybie znaczek (patrz foto). Dodam, że auto nie jest przestrojone na polski rynek, nie ma oryginalnej nawigacji. Kiedyś widząc na znaczku wartość "110" pomyślałem, że odczytał dopuszczalną prędkość. Kilka dni temu stojąc w korku Łomianki – Warszawa wyświetliło się "72" a dzisiaj nie wiadomo skąd "87" i tu już nie mam pojęcia o co chodzi. Poza tym rozpoznaje jedynie znak drogowy STOP. Czy macie jakieś propozycje, co do tego zjawiska?
Pozdrawiam i najlepszego na nowy rok.
CX-9 2018 po zakupie szereg pytań.
1, 2
Witam . W wersjach z ameryki mozna odpalac silnik mazdy cx9 zdalnie. JA mam teraz wersje europejska z Szwajcari. 2011r. Dowiedzialem ze mozna przerobic wersje europejska aby odpalac silnik z kluczyka tylko musze zakupic jakis moduł ( dogrzewający- tylko w amerykancach) niestety nie wiem jaki dokładnie to moduł i jak go wyszukać albo jakieś info o tym. Czy ktoś tutaj może wie coś na ten temat? Bede bardzo wdzięczny za info.
- Od: 11 maja 2023, 06:52
Witam, tragedia przebić sie przez reklamy, przynajmniej na androidzie. Ale do rzeczy.
Od niedawna posiadam Cx-9 tc signature z 2019. I mam pytanie, ponieważ niewiem jak aktywować automatyczne domykanie z pilota szyb i dachu oraz ich otwieranie w celu przewietrzenia auta. Wydaje mi sie ze wntej wersji powinno to być. Moje pytanie jakim programem mozna wlaczyc aktywowac funkcje w samochodach mazdy? Wczesniej mialem inne marki wiec jest to dla mnie nowość. Ewentualnie czy taka opcja wchodzi w gre, ale z tego co szukalem gdzies w internetach to te modele posiadaly ta funkcje i aktywowalo sie ja przez 3 x klodka i 4 przytrzymujemy do czasu osiągnięcia efektu. Z gory dzieki za pomoc
Od niedawna posiadam Cx-9 tc signature z 2019. I mam pytanie, ponieważ niewiem jak aktywować automatyczne domykanie z pilota szyb i dachu oraz ich otwieranie w celu przewietrzenia auta. Wydaje mi sie ze wntej wersji powinno to być. Moje pytanie jakim programem mozna wlaczyc aktywowac funkcje w samochodach mazdy? Wczesniej mialem inne marki wiec jest to dla mnie nowość. Ewentualnie czy taka opcja wchodzi w gre, ale z tego co szukalem gdzies w internetach to te modele posiadaly ta funkcje i aktywowalo sie ja przez 3 x klodka i 4 przytrzymujemy do czasu osiągnięcia efektu. Z gory dzieki za pomoc
- Od: 20 kwi 2025, 18:51
- Auto: Mazda cx-9 TC 2019 Signature 2.5T 4x4
1, 2