Czateria... 2021
Marek – tylko tak mówisz czy oglądałeś? Zawieszenia się nie różnią w pakiecie "look"
3 ma w standardzie skórzaną sportową kierownicę a wnętrze jest więcej niż ok, wyciszenie dużo lepsze niż u konkurencji "nie premium". Felgi jak dobrze kojarzę są 17" i Alu. Nie rozumiem sensu ładowania się w większe jeśli samochód ma być cruzerem.
Ja wiem, że niektórych może uwierać, że ktoś bierze wersję bazową bo nie przystoi, albo jeszcze pomyślą, że wlasciela nie stać na lepszą – nie jesteśmy juz dziećmi, takie argumenty nie działają
. BMW/Mercedes/Lexus to nie jest Dacia czy Fiat – w wersji bazowej jest całkiem znośnie.
Ja wiem, że niektórych może uwierać, że ktoś bierze wersję bazową bo nie przystoi, albo jeszcze pomyślą, że wlasciela nie stać na lepszą – nie jesteśmy juz dziećmi, takie argumenty nie działają
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Zdecydowanie Renata rozpieściła mnie jeśli chodzi o wyposażenie i bez paru ,,bajerów" trochę ciężko było by przesiąść się do innego auta bez nich.
Tam w standardzie jest aktywny tempomat i skrzynia AT 8B – niewiele rzeczy brakuje
A niektórych patentów z Renaty nigdzie nie ma nawet w full opcji 
brii napisał(a):A niektórych patentów z Renaty nigdzie nie ma nawet w full opcji
Ja zdziwiłem się że w nie najwyższej opcji wyposażenia jest ostrzeganie o niezamierzonej zmianie pasa ruchu czy automatyczne światła drogowe za to szkoda że nie mam lepszych lamp czy R-linka
Neonixos666 napisał(a):Szymon napisał(a):Tylko F-sport kurła!
Scenic w Bosse?
O właśnie, faktycznie. Tylko F-sport i Bose kurła!
W Sceniczku to bym tylko automat i faktycznie może lepsze światła dorzucił. Ale tu już tak na siłę. Zrobiłem sobie przedwczoraj 550km i kurde, tym się serio fajnie jeździ

Szymon napisał(a):Zrobiłem sobie przedwczoraj 550km i kurde, tym się serio fajnie jeździ
Jak ze spalaniem? dajesz mu powąchać i jedzie?

Rozkminiam dale temat żarówek wie ktoś ile lumenów max może dać H7 55W?
A tak było. Przy czym nawet się nie starałem tu czegoś osiągnąć. Na autostradzie licznikowe 150km/h na tempomacie. Myślę, że przy postaraniu, zrobiłbym trasę w dwie strony na jednym baku.
No przy takiej średniej prędkości to nie dziwie się że takie spalanie, 1.5 to nie demon mocy, sama Renata to 1600 kg więc łatwo dobić do dwóch ton. Fajnie, masz R-linka 
Szymon napisał(a):W Sceniczku to bym tylko automat i faktycznie może lepsze światła dorzucił. Ale tu już tak na siłę.
Mi brakuje A/T i adaptacyjnego tempomatu. No ale to nie ta wersja, nie te lata jeszcze
Ja się zastanawiam czemu w M6 kombi nie zrobili otworka w podłokietniku. Już nie raz musiałem kombinować z długimi rzeczami które się nie mieściły do bagażnika i to przewaznie jak miałem komplet pasażerów w aucie.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
W GJ nadal tego nie ma. Chyba nawet jako opcja to nie występowało. Ogólnie sporo samochodów nie ma tego rozwiązania. I to bez względu czy to kombi czy suv. Szkoda, sporo aut mi odpada z listy potencjalnych zastępców Scenica.
Beny napisał(a):To co Ty ich nie karmisz
Widziałeś kiedyś rozsuniętego na max Transformera? Popatrz na filmikach jak on się rozsuwa na wszystkie strony.
Wtedy na tylnej kanapie może kota wciśniesz na siłę

loockas napisał(a):W GJ nadal tego nie ma. Chyba nawet jako opcja to nie występowało. Ogólnie sporo samochodów nie ma tego rozwiązania. I to bez względu czy to kombi czy suv. Szkoda, sporo aut mi odpada z listy potencjalnych zastępców Scenica.
W BMW 3 jest w podstawie 40/20/40

No i to jest sensowne rozwiązanie. Serio sie dziwię, że czegoś takiego nie ma w standardzie w kazdym aucie segmentu D. Co ciekawe widziałem 40/20/40 w Leonie i w kilku innych kompaktach. Kia Proceed tez ma z tego co pamiętam.
loockas napisał(a):Serio sie dziwię, że czegoś takiego nie ma w standardzie w kazdym aucie segmentu D
...a nawet w każdym, może oprócz jakichś bardzo budżetowych. Jest to po prostu przydatna opcja.
Mnie takie rzeczy bardzo interesują, bo dużo wożę rzeczy i często. I naprawdę ciężko mi było znaleźć auto, które jest praktyczne jak kombi i jednocześnie nie jest kombi

Koniec 2022 roku... Miałem postanowienie, że do końca roku ogarnę podróż na północ i zrobiłem to... dzisiaj. Mam zaplanowane dwie duże podróże – jedna na południe budżetowa pod namiot tylko z żoną, a druga do Danii + wypad do Szwecji, także kontynuuję założenia po co kupiłem Arteona

Np. przejazd mostem w obie strony 550 zł