nemi napisał(a):Kurde, wziąłem urlop, mam domek w lesie i nic poza tym, tylko odpoczywać. Miałem pospać, ale 6 z minutami koniec. A jak mam iść do pracy, to odwrotnie.
Lej w kieliszki i odpoczywaj
www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):Kurde, wziąłem urlop, mam domek w lesie i nic poza tym, tylko odpoczywać. Miałem pospać, ale 6 z minutami koniec. A jak mam iść do pracy, to odwrotnie.
brii napisał(a):Jeśli tak to robi się trochę lipa – w tym segmencie oferta jest słaba a ceny normalnych marek nie odbiegają od "premium". Budżet trzeba podnieść do 200kzł (minimum)
JohnnyB napisał(a):Ja tam bym Koleosa przygarnął . 2.0dCi chyba całkiem fajnie w nim będzie śmigał.
brii napisał(a):3 czy klasa C z silnikami benzynowymi ~200KM, skrzynią AT i wystarczającym wyposażeniem kosztują ciągle okolice 200kzł.
marek napisał(a):Dorzucasz
motomike6 napisał(a):który spełnia więcej funkcji niż tradycyjna podstawka
brii napisał(a):Tylko po co te pakiety? AMG/M-look nic w temacie jazdy nie zmieniają a komfort nawet w bieda wersji jest ok.
Szymon napisał(a):Tylko F-sport kurła!
brii napisał(a): AMG/M-look nic w temacie jazdy nie zmieniają
nemi napisał(a):Strasznie się zdziwiłem, że mi się fotelik nie zmieścił i starsza w wieku 11 lat musiała już jeździć na podkładce. Ale już ma ponad 150 cm na szczęście.
Beny napisał(a):Moje mają 9lat i nadal w recaro 18-36 jeżdżą, jedna córka to obstawiam że ze 2lata jeszcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości