Czateria... 2021
Macie jakiś pomysł jak najtaniej wpłacać gotówkę na konto Revoluta? PKO skasowało mnie 25zł za przelew 
Ja nie sądziłem, że taki czas nadejdzie ale poza brakiem motocykla na tą chwilę motoryzacyjnie jestem w pełni ukontentowany, czego wszystkim życzę 
Było brać cinkciarza albo innego zena – revolut to kupa
Neonixos666 napisał(a):Macie jakiś pomysł jak najtaniej wpłacać gotówkę na konto Revoluta? PKO skasowało mnie 25zł za przelew
Było brać cinkciarza albo innego zena – revolut to kupa
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Neonixos666 napisał(a):Macie jakiś pomysł jak najtaniej wpłacać gotówkę na konto Revoluta? PKO skasowało mnie 25zł za przelew
Google Pay
Dopisano 26 paź 2022 17:17:
A dlatego nie jeżdżę. No urwicy można dostać. Ja nie wiem, paliwo za darmo teraz rozdają? Robi się koszmar.
Normalnie jak nie pada, to jadę hulajnogą, ale miałem dziecko i gitarę do przewiezienia.
Blik albo apple / google pay.
brii napisał(a):albo innego zena
Zen trochę namieszał z opłatami. Z jednej strony za topup chcą 0,2-0,3%, ale z drugiej strony teraz każda płatność w necie ich kartą to 0,5% cashback + cashback z danego sklepu partnerskiego. Niby się dalej opłaca, ale trochę to zakręcone.
loockas napisał(a):Jest głośno, twardo, niewygodnie
Ja chyba jestem jakiś dziwny bo nawet po x czasie jeżdżenia Alfą nie miałbym problemu wskoczyć do MX-5 i walnąć jakąś dłuższą trasę. Nie widzę też problemu z używaniem tego jako jedyne auto mimo że bliżej mi już do 30
brii napisał(a):na tą chwilę motoryzacyjnie jestem w pełni ukontentowany
Tak szczerze mówiąc to zakładając, że 166 nadal będzie się sprawować należycie nie widzę potrzeby zmiany. Mimo swoich lat dobrze i wygodnie mi się tym jeździ a MX-5 daje fun przy czym jego utrzymanie kosztuje pięć złotych. Jedynie oba mogłyby palić ciut mniej no ale już nie można mieć wszystkiego
loockas napisał(a):Blik albo apple / google pay.
Jakie są koszty przelania z google pay do Revolut?
Robiłem zwykły zagraniczny przelew. Skoro tak to dodam swoją kartę do Google pay i tak będę zasilał konto na Revolut.
Krzemol napisał(a):Nie widzę też problemu z używaniem tego jako jedyne auto mimo że bliżej mi już do 30 .
Jak miałem 2 z przodu to nawet kaszlak był do przeżycia a reszta samochodów była wygodna
nemi napisał(a):Rób przelew krajowy. Masz dwa rachunki
Rozwiń bo ja tylko widzę litewski.
Nie no przelewy na revolut i inne takie to dramat. Po co skoro jest blik, karta i inne topupy?
Ja na tych kontach nigdy kasy większej niż kilkadziesiąt PLN nie trzymam, zasilam na 2 minuty przed zakupem 
Patrząc na moje przygody z Revolutem to jakbym zrobił przelew to po tygodniu pewnie by nie doszedł a Rita by mi powiedziała, że przecież 5 dni roboczych może trwać 9 kalendarzowych