Witam, potrzebuje schemat elektryczny do Mazdy CX-5 2018r. gdzie wpięta jest lampa przeciwmgłowa. Może ktoś posiada schematy elektryczne i podzieli się.
Pozdrawiam
Schemat elektryczny lampy przeciwmgłowej tylnej
Strona 1 z 1
Nie jestem elektronik.
O elektryczności mam pojęcie takie sobie.
Wykosztowałem się trochę na auto, zrobiłem zabezpieczenie spodu, wymieniłem tuner, kupiłem lampę i zacząła być lipa z pieniędzmi...
Nowa manetka – pieniądze, kodowanie – pieniądze.
Zamontowałem lampę, masą wziąłem z tylnej lewej...
Przeciągnąłem kabelek do przodu, we wnęce którą mamy przy lewym kolanie założyłem przełącznik świacący po włączeniu (2 godziny, a może krócej) plus ze skrzynki pod kierownicą. Wiem, że to bieda wariant, ale wtedy nie miałem pieniędzy.
Ponieważ prowizorki są najtrwalsze, działa już 4 lata.
O elektryczności mam pojęcie takie sobie.
Wykosztowałem się trochę na auto, zrobiłem zabezpieczenie spodu, wymieniłem tuner, kupiłem lampę i zacząła być lipa z pieniędzmi...
Nowa manetka – pieniądze, kodowanie – pieniądze.
Zamontowałem lampę, masą wziąłem z tylnej lewej...
Przeciągnąłem kabelek do przodu, we wnęce którą mamy przy lewym kolanie założyłem przełącznik świacący po włączeniu (2 godziny, a może krócej) plus ze skrzynki pod kierownicą. Wiem, że to bieda wariant, ale wtedy nie miałem pieniędzy.
Ponieważ prowizorki są najtrwalsze, działa już 4 lata.
druid85 napisał(a):Też szukam. Mam manetkę z przeciwmielnym, ale z tego co czytałem trzeba to programować a i w zegarach z USA nie ma diody informującej o działaniu takich świateł. Chyba ,że ktoś ma na to jakiś patent ?
Kodowanie i montaż. Jeśli nie masz ochoty kupować licznika EU to można wlutować brakującą diodę(jest miejsce).
531-640-670
Strona 1 z 1