Póki miałem małe dzieci to jeździliśmy do PL na wakacje, ale zawsze poza sezonem. Wtedy nie mogłem na nic narzekać, no może czasami na pogodę.
Eh, dla mnie najlepsze wakacje były w 2020... Turystyczna miejscowość w Cro i brak ludzi...
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a): U nas tak jest w Wiśle czy Szczyrku. Ale mimo wszystko spokojnych miejsc nie brakuje, zwłaszcza w górach.
loockas napisał(a):Eh, dla mnie najlepsze wakacje były w 2020... Turystyczna miejscowość w Cro i brak ludzi... Sami w restauracji, na plaży... Marzenie introwertyków
nemi napisał(a):I to jest właśnie przyczyna, że ludzie jadą do takich tłocznych miejscowości
nemi napisał(a):Jak pojedziesz do dziury i pada, to jesteś w
loockas napisał(a):Myślę że to nie jest jedyna przyczyna.
loockas napisał(a):Nie wiem po co ludzie to sobie robią...
nemi napisał(a):No to ja inaczej nie umiem sobie tego wytłumaczyć . Wydaje mi się, że ludzie po prostu mają poczucie, że tam jest wszystko łatwo dostępne
nemi napisał(a):Mam nadzieję, że w Kotlinie Kłodzkiej tego całego bałaganu jeszcze nie ma
nemi napisał(a):Ja staram się eksplorować różne tereny (miasta, góry, morze, jeziora) i absolutnie wszędzie, gdzie jest to "łatwy" wypoczynek masowy ciągnie tam dużo ludzi i jest grupa buraczanego "polactwa" w postaci łysego karka z łańcuchem, który parkuje byle jak swoje Audi Q7 i opier****la swoją plastikową konkubinę.
nemi napisał(a):Zapomniałem o jeszcze jednym: bilboardoza i reklamoza sprawiająca, że nasze ulice wyglądają wstrętnie
motomike6 napisał(a):Obraziłem się, kurde bylem wczoraj u fryzjera, moglem poprosić na gładko to bym może bardziej pod opis pasował
nemi napisał(a):motomike6 napisał(a):Obraziłem się, kurde bylem wczoraj u fryzjera, moglem poprosić na gładko to bym może bardziej pod opis pasował
Oj wiesz o jakim typie człowieka mówię. Nie każdy właściciel Mercedesa to stary dziad, nie każdy właściciel BMW to dresiarz i nie każdy od Q7 to kark. Ani nawet nie każdy właściciel MX-5 to pedzio
.
Gdzie do Chorwacji jedziesz?
loockas napisał(a):No kurde dla samego mostu bym się tam znowu przejechał ale to już nie w tym rokuOd 2020 jak Makłowicz zaczął promować Peljesac, to zrobił się tam niezły ruch
Obserwuje jakiegoś youtubera który tam jeździ co roku i w tym roku wyjątkowe tłumy. Ale i tak pewnie będziesz miał super wakacje
No a przez ten most, za rok będziemy mieli nieco łatwiej... i drożejCro wchodzi do schengen i strefy euro
Szymon napisał(a):W Bytomiu to ja akurat jestem
Małżonka miała umówioną wizytę, ja dla towarzystwa, trochę zdalnie popracowałem w tym czasieSzymon napisał(a):eee ja kredytów nie dajęEj co Ty robiłeś godzinę w Bytomiu?!
nemi napisał(a):A ja rozumiem Johnnego w 100%.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości