nemi napisał(a):Cudowne miejsca
Zdecydowanie jeden z moich ulubionych regionów w tym kraju.
nemi napisał(a):Moje dzieci są z tych sportowych
Zapomniałem że już masz duże dzieci
www.mazdaspeed.pl
JohnnyB napisał(a):IMHO w PL trudno mi ją znaleźć w sezonie.
loockas napisał(a):JohnnyB napisał(a):IMHO w PL trudno mi ją znaleźć w sezonie.
Jak lubisz góry to z tym akurat nie ma w PL problemu. Wystarczy ruszyć się gdzieś, gdzie nie dojeżdża kolejka i jest luz
nemi napisał(a):W temacie Zadry . On coś wiecznie tam grzebie, wymienia filtry, analizuje ile jest syfu, przekłada elementy instalacji. I jutro jedzie do Pragi .
Ja w życiu nie grzebałem przy tych nowszych, bo mi zawsze działało bezobsługowo
Neonixos666 napisał(a):Ja akurat uważam że zadra chce mieć tą sprawę pod własną kontrolą i lubi to robić więc szacun dla niego.
JohnnyB napisał(a):Portfel dyktuje podejście.
loockas napisał(a):Ja grzebię, bo po prostu lubię
Grzyby napisał(a):I co byś ty chciał tam regulować przed "wyjazdem"? Moja instalka w Dacii regulacje widziała jakieś 200 tys.km temu. Po co grzebać w czymś co działa?
nemi napisał(a):Mnie tylko zastanawia fakt, że coś trzeba robić oprócz wymiany filtra
Szymon napisał(a):Nemi, w nocy myślałem że mi się przywidziało ale czy Ty tu wrzuciłeś końskiego ch*ja?
JohnnyB napisał(a):Ja się oduczyłem wypoczynku w PL, nie mam dzieci a wypoczywać musze w sezonie, nie ma zdrowia na spędzanie czasu wolnego w towarzystwie rodaków
nemi napisał(a):Kompleksów można dostać
Grzyby napisał(a):Chyba raczej uprzedzenia niż rzeczywistość.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości