Czateria... 2021
No to teraz znamy kontekst. To co następne do roboty będzie? 
Nie zna motoryzacji ten kto choć raz nie miał Renault 

Ja słyszałem że prawdziwy mężczyzna powinien raz w życiu mieć alfę czy jakoś tak
i wtedy myślę Krzemol ma już druga ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Szybko lampy ogarnę i odaje, ale faktycznie otworzylem maskę i tam chyba nawet świec nie da się normalnie wymienić.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Szybko lampy ogarnę i odaje, ale faktycznie otworzylem maskę i tam chyba nawet świec nie da się normalnie wymienić.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
U mnie Scenic stażem pobił rekord wszystkich moich samochodów (5 lat+). 5 lat miałem chyba tylko Ibizę. Reszta 2-4. Nie sądziłem że tak bardzo będę teraz potrzebował tego samochodu na budowie. Dzielnie to znosi.
Psa też wożę tylko w tym aucie
Scenic II to te same lata co Megane żelazko i Laguna Laweta II. Uważałbym
Psa też wożę tylko w tym aucie
Scenic II to te same lata co Megane żelazko i Laguna Laweta II. Uważałbym
U mnie duża Mazda i poprzednia 166 cztery lata i dwa miesiące. Dni Mazdy z racji podłogi (nie wiem kiedy tak poleciała w oczach – półtora roku temu przy wymianie łączników z tyłu było ok) są policzone i czekam aż trochę ceny za kg wzrosną. Albo komuś do dobicia na OLX bez ściemniania spróbuję, nie wiem jeszcze. Najgorsze, że to w trakcie wymiany amorków z tyłu wyszło i są świeże 

Krzemol napisał(a):(nie wiem kiedy tak poleciała w oczach
Tak właśnie jest w mazdach, ładnie pięknie a potem jeb i nie ma co zbierać

Co innego jakby to było jakieś fajne auto a co innego taki tłuczek, nie ma sensu tego ratować – zrobię podłogę a zaraz wyjdą dpfy dwumasy i inne cuda. Rozrządowi też jakoś 5 lat stuknie zaraz. Kompletnie nieopłacalny temat 
To jest właśnie ekologia zrobić gnijące auto zamiast takie które można wymienić mechaniczne części i jechać dalej. Gdyby nie ruda jeździł byś dalej albo sprzedał i ktoś dalej by jeździł a tak to pójdzie na graty albo na złom.
Neonixos666 napisał(a):Nie zna motoryzacji ten kto choć raz nie miał Renault
Moje się nie psuło. Nie było co

Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Neonixos666 napisał(a):ak właśnie jest w mazdach, ładnie pięknie a potem jeb i nie ma co zbierać
na forum MX-5 jest fajny temat z dużą ilością zdjęć jak gość robi blacharkę NA. Zadziwiające jest to ile tam może być korozji w miejscach ukrytych, niedostępnych bez odwiercenia paneli blachy.
marek napisał(a): Zadziwiające jest to ile tam może być korozji w miejscach ukrytych, niedostępnych bez odwiercenia paneli blachy.
dokładnie, tak na prawdę ile jest korozji dowiadujemy się po zaczęciu pracy a w połowie jest myśl ,,,na uj na to ruszałem". No ale inaczej jak robimy jakiegoś youngtimera a inaczej jak Mazdę 5.
Pianka montażowa dobrze wypełnia takie dziurki. 
A pytanie do miaciarzy ile w pl kosztuje dach do NB? Kolega ostatnio w Niemcach kupował bo mówi że taniej a i tak 3,5tys zapłacił.
A pytanie do miaciarzy ile w pl kosztuje dach do NB? Kolega ostatnio w Niemcach kupował bo mówi że taniej a i tak 3,5tys zapłacił.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
nemi! Ja wiem, że w naszych relacjach było różnie. Było momentami bardzo oschło. Coś się wypaliło chyba... no ale powiedz mi... dlaczego nie jesteśmy już znajomymi na fejsie?

EDIT. Znowu jesteśmy znajomymi! Wierzę, że to była pomyłka!

EDIT. Znowu jesteśmy znajomymi! Wierzę, że to była pomyłka!

I znów możesz czasem śledzić gdzie jestem.
Dużo tu znaków poparcia dla Ukrainy i nawet widziałem wielki napis na budynku "Putin, Haga czeka na ciebie".
Jest pięknie.
1700 km stąd byłem ledwie tydzień temu
Dużo tu znaków poparcia dla Ukrainy i nawet widziałem wielki napis na budynku "Putin, Haga czeka na ciebie".
Jest pięknie.
1700 km stąd byłem ledwie tydzień temu

Ostatnio edytowano 11 lip 2022, 21:02 przez nemi, łącznie edytowano 1 raz