aktualnie o 22 jest 28 stopni
a w dzień było 34 w cieniu
www.mazdaspeed.pl
Chyba przez Zakopanenemi napisał(a):To chyba Bałtyk, tylko dłuższą drogą jechałem
nemi napisał(a):To chyba Bałtyk, tylko dłuższą drogą jechałem
Dominator napisał(a):Temu też planuje francuzem na wakacje jechać.. P@#$__&–+()/ manualem.
loockas napisał(a):Neonixos666 napisał(a):5,3 ? ale ostro cisnąłeś
Średnia prędkość mówi wszystko
nemi napisał(a):Muszę jednak przyznać, że faktycznie ludzie oszczędzają na paliwie. Jeżdżą wolniej – wcześniej jadąc zgodnie z limitem na południe od PL jechałem ze wszystkimi. Teraz byłem tym szybszym. Wiadomo, paru się trafiło szybkich i wściekłych, ale ruch zwolnił odrobinę.
loockas napisał(a):Dla mnie szacun, że taka locha z turbo benzyną pali 5l/100. Potwierdza to tylko że zakup diesla dzisiaj nie ma najmniejszego sensu. Nawet jeśli wymaga to lekkiej nogi, to i tak wynik jest imponujący.
motomike6 napisał(a):A właśnie bo wczoraj zapomniałem napisać, ostatnim razem w górach właściciel kwatery polecił mi app mapy.cz do trekkingu. Odpaliłem ja ponownie teraz i świetnie nadaje się na rower, wyznacza trasę po szlakach rowerowych a nie jak google po jakiś głównych drogach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości