Czateria... 2021
300zł/4pkt.
Też się zdziwiłem... wiadomo że podjeżdżając do tych otwartych bramek zwalniam, bo przecież nie przelecę 100+ przez bramkę. Widząc ograniczenia puszczam nogę z gazu i dojeżdżam swobodnie pod bramki. Pomiar był robiony przed bramkami. Przecież tam jest z 8-10 pasów szerokości więc prędkość 75km/h wydaje się być żadna... No nic, nauczka jest
Z nowości i ukłonem w stronę klienta jest możliwość płatności kartą na miejscu. Niestety nie ma za to rabatu
Dominator napisał(a):Te chooje. Nie przypuszczałem że w takim miejscu mogą..ty zresztą pewnie też. To na bogato..
Też się zdziwiłem... wiadomo że podjeżdżając do tych otwartych bramek zwalniam, bo przecież nie przelecę 100+ przez bramkę. Widząc ograniczenia puszczam nogę z gazu i dojeżdżam swobodnie pod bramki. Pomiar był robiony przed bramkami. Przecież tam jest z 8-10 pasów szerokości więc prędkość 75km/h wydaje się być żadna... No nic, nauczka jest
Z nowości i ukłonem w stronę klienta jest możliwość płatności kartą na miejscu. Niestety nie ma za to rabatu
Wystarczy wozić z tyłu w aucie matkę i jakoś się uda 
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
Krzemol napisał(a):chora sytuacja imo
Trochę tak. Te ograniczenia były sensowne w momencie jak działały bramki. Teraz bramki są imho do likwidacji, bo nie ma żadnych powodów do ich istnienia (odczyt tablic da się zrobić bez bramek). Póki co dobre miejsce do zarabiania kasy.
sam zapłaciłem w identycznej sytuacji starym partnerem w dieslu, co nie mógł wymusić z siebie 110km/h..
Na ograniczeniu przed bramkami puściłem nogę z gazu zwalniając (nie hamując) i miałem 90na 75--u...
Sytuacja identyczna, tylko miejsce inne, ale było to jakieś 8lat temu...
Generalnie teraz jeżdżę i jak widzę, to wróciła modą na kontrolę zza krzaka, czasami extra perfidne miesca sobie znajdują a nawet takie, że szybkie zwolnienie grozi kolizją, a wiadomo, że jak widzisz wycelowaną suszarkę, to często noga na hamulec automatycznie opada..
Ogólnie brak kultury połowu zauważam i totalne poławianie jeleni..
szkoda, że tych na drugim gazie i bez dokumentów nie potrafią skutecznie odsiać, ale przecież z tamtych nie byłoby tyle kasy...
Na ograniczeniu przed bramkami puściłem nogę z gazu zwalniając (nie hamując) i miałem 90na 75--u...
Sytuacja identyczna, tylko miejsce inne, ale było to jakieś 8lat temu...
Generalnie teraz jeżdżę i jak widzę, to wróciła modą na kontrolę zza krzaka, czasami extra perfidne miesca sobie znajdują a nawet takie, że szybkie zwolnienie grozi kolizją, a wiadomo, że jak widzisz wycelowaną suszarkę, to często noga na hamulec automatycznie opada..
Ogólnie brak kultury połowu zauważam i totalne poławianie jeleni..
szkoda, że tych na drugim gazie i bez dokumentów nie potrafią skutecznie odsiać, ale przecież z tamtych nie byłoby tyle kasy...
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Ja w czwartek z Q bylem na bieżni i w sumie stock powyżej katalogowych wartości a po wirusie troch przybyło mocy, przyjemnie teraz przyspiesza od samego dołu. Zobaczymy jak ze spalaniem bo po tych dwóch dniach średnia mi trochę skoczyła do góry

- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
wow sprawdzam gdzie mój gaźnik jest a on już w Belgii na lotnisku 
zadra napisał(a):wróciła modą na kontrolę zza krzaka, czasami extra perfidne miesca sobie znajdują
Tak mnie złapali 72/50 – stali w krzakach równo z końcem zabudowanego i łapali tych co widząc koniec 50 wciskali gaz. Całą miejscowość przejechałem 50, i 150m przed końcem dodałem gazu.
Ale uja zwyzywałem! Co to za urwa bezpieczeństwo skoro siedzą w krzakach, a szkoła była 1,5km wcześniej i tam ich nie było. No tak się wtedy wcurwiłem że szok.
Widział że wkurw sięgnął zenitu bo się zamknął i poszedł wypisać bez odzywania się.
Grzyby napisał(a):Widział że wkurw sięgnął zenitu bo się zamknął i poszedł wypisać bez odzywania się.
Spojrzał na tablice i stwierdził że nie będzie ryzykował i wolał siedzieć cicho
motomike6 napisał(a):Ja w czwartek z Q bylem na bieżni
Myślałem że masz Q5. Jaki tam jest motor?
Dopisano niedziela, 19 cze 2022, 14:13:
motomike6 napisał(a):Ja w czwartek z Q bylem na bieżni
Dopisano niedziela, 19 cze 2022, 16:14:
A propo policji właśnie dostałem wezwanie na komendę.....nawet nie wiedizałem, mają numeracje zaczynającą się na 47XXXXXXX
..::Born To Rise Hell::..
3.0 TDI, q5 za małeJohnnyB napisał(a):motomike6 napisał(a):Ja w czwartek z Q bylem na bieżni
Dopisano niedziela, 19 cze 2022, 14:13:motomike6 napisał(a):Ja w czwartek z Q bylem na bieżni
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
Fajny ten klekot jest w Audi.
U mnie ruchu żadnego z JGC.....a przedni zawias zaczął dość konkretnie stukać :/. Amorki tył już zamówione, pewni jeszcze zmuszony będę wymienić przód.
Trząchany był już na 3 stacjach, podobno to nie gumy. Raczej amorki mimo że nie wylane i równo trzymają......eh....kolejne 2kPLN.....
U mnie ruchu żadnego z JGC.....a przedni zawias zaczął dość konkretnie stukać :/. Amorki tył już zamówione, pewni jeszcze zmuszony będę wymienić przód.
Trząchany był już na 3 stacjach, podobno to nie gumy. Raczej amorki mimo że nie wylane i równo trzymają......eh....kolejne 2kPLN.....
JohnnyB napisał(a):A propo policji właśnie dostałem wezwanie na komendę.....nawet nie wiedziałem, mają numeracje zaczynającą się na 47XXXXXXX.
Taki resortowy prefiks, nie tylko Policja. IAS i inne służby Administracji Państwowej też ale generalni nie używają bo trzeba by do sieci podłączyć centrale telefoniczne w Urzędach a to niebezpieczne jest.
JohnnyB napisał(a):Trząchany był już na 3 stacjach, podobno to nie gumy. Raczej amorki mimo że nie wylane i równo trzymają
Tak miałem w Signum, amory na papierze sprawne, przetrzepane wszystko a stukały amory.
RobertPi napisał(a):Taki resortowy prefiks, nie tylko Policja. IAS i inne służby Administracji Państwowej też ale generalni nie używają bo trzeba by do sieci podłączyć centrale telefoniczne w Urzędach a to niebezpieczne jest.
Urzędy jeszcze w większości na PRI chodzą, więc podłożenie numeracji to akurat nie problem.
SIP trunka faktycznie może poza Policją to nie uświadczysz.
Jakoś nie śledziłem, zdziwiony zerknąłem w NET i faktycznie od 2 lat 47 się pojawił dla służb.
Kurła ojciec poszedł bo boksu, jutro sam rano zakupy robię, chrzciny były w rodzinie