Czateria... 2021
Pierwsi oglądający wzięli
przez ten ponad rok zyskała na wartości tyle, że z lekką górką pokryłem, co w nią włożyłem
Pod tym względem spoko ale jednak ogólnie szkoda
Imo to one już od jakiegoś człapią do góry. Jeszcze przed ogólną drożyzną. Nie śledzę jakoś specjalnie rynku ale z tego co pamiętam 1.6 ładne to i za dychę szło kupić. Dziś nie ma szans.
Mi kuzyn głowę suszy że by moja wziął. Argumentuje to tym, że przy 166 mała pójdzie w odstawkę i szkoda. Ale raczej zostawię
. Choć mówiąc szczerze widząc wynik równania 12x8 to mi się trochę odechciewa...
Mi kuzyn głowę suszy że by moja wziął. Argumentuje to tym, że przy 166 mała pójdzie w odstawkę i szkoda. Ale raczej zostawię
Kiedyś robiliśmy sobie wycieczki w niedzielę po okolicy gdzie jeszcze nie byliśmy, teraz nie ma szans przy tych cenach. Uruchomiłem ms 170 w dwie godziny wymieniłem pękniętą miskę silnika (dobrze że miałem na stanie używkę) i uszczelniacze z wyczyszczeniem. Tak ładnej ms 170 dawno się widziałem chodzi przepięknie, mocy może nie ma za wiele bo to najsłabszy model ale fajny zdrowy.
Wyszedłem do kuchni zrobić drinka, teść przełączył na mecz mówi 2:0 dla naszych,skończyłem robić 2:2 
Dopisano 12 cze 2022 10:56:
Panowie a Povljana?

Dopisano 12 cze 2022 10:56:
Panowie a Povljana?
-
Przemek...

- Od: 8 wrz 2006, 15:22
- Auto: Mazda 6 gl 2,5 pb At
Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Ile wam idą paczki z Chin? kupiłem gaźnik na shopee i idzie właśnie z Chin ciekawe ile czasu będzie szedł.
Z AliExpress Standard Shipping jakies 2-3 tygodnie do paczkomatu. Do domu minimalnie szybciej.

- Od: 7 kwi 2014, 12:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
no właśnie do paczkomatu wziąłem, czyli jak myślałem ze 2 tygodnie trzeba poczekać minimum.
Krzemol napisał(a):Na szo pi pi pi pi pi pi pi...
Niedawno odkryłem i niektóre wysyłki są za free z kraju od 10 zł
Sebas napisał(a):Powitać po baaardzo długiej przerwie
a witamy witamy a że tak spytam kolega po czy przed zakupem własnej piły spalinowej?
Sebas napisał(a):Jutro jadę po 6tkę
Skąd pewność, że nią przyjedziesz?
Powodzenia życzę w zakupach
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
dziś gościu do M6 tyle towaru załadował że myślałem że przełamie się w pół przez tą rdzę, nie wiem kto mu przegląd podbija ale progów już prawie nie ma.