Dominator napisał(a):bo nie doczytałem.. jedziesz przyczepa na camping?
ja doczytałem, że do US, więc z przyczepą byłaby gruba wycieczka

www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):Kurcze, czy to nie jest koniec świata jaki znamy? Mariusz wybiera się poza granicę, w szeroki świat moralnego zepsucia i zgnilizny, podczas gdy w Polsce choćby w Świeradowie mamy ładniej, przyjaźniej itd . Szokujące!
Dominator napisał(a):. jedziesz przyczepa na camping?
marek napisał(a):do US, więc z przyczepą byłaby gruba wycieczka
loockas napisał(a):nawet bym pozazdrościł takiego tripa
Neonixos666 napisał(a):do wolnej przejażdżki myślę wystarczy osiąga już prędkość 90 Km/h a więcej mi nie potrzeba.
Neonixos666 napisał(a):jadąc motorem nie zamierzam walczyć Tirami mamy sporo fajnych wiejskich spokojnych dróg którymi mogę dojechać do samych Mikołajek, Mrągowa czy inny fajnych miejsc, nawet do Olsztyna da się dojechać omijając główne drogi ze sporym natężeniem ruchu, skoczyć sobie nad jeziorko na szybko czy poczuć zapach ziół na łąkach czy poziomek w lesie.
zadra napisał(a):apetyt rośnie w miarę jeżdżenia..
zadra napisał(a):Moim zdaniem najmniejsze pojemności do podróżowania u nas zaczynają się od 250ccm, ale to też nie na zbyt dalekie dystanse..
loockas napisał(a):Ioniq 5 i mi się mega spodobał. Jakie to jest duże... nie spodziewałem się, myślałem że to jest też kompakt
loockas napisał(a):Fotka tego nie oddaje. Te koła mają 19".
Gib napisał(a):Gratki zakupu, jak wrażenia 2.4 vs 3.2?
loockas napisał(a):Nie jest kompaktem, to segment D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości