Grembi napisał(a):Cześć, mam pytanie czy spotkał się ktoś z problemem na oficjalnym AA tego rodzaju, że po podpięciu kabla i odpaleniu AA, źródłó dźwięku pozostawało na Radiu FM, nawet mimo wybrania z listy Androida Auto?
Mnie się tak kiedyś zdarzyło ale wtedy ręcznie na telefonie włączyłem radio internetowe i już było OK, w ustawieniach włączyłem automatycznie uruchomienie Replaio Radio po połączeniu się z samochodem
(i ze słuchawkami

) przez Bluetooth i jest OK.
Dzisiaj po pracy wpadłem do garażu i wgrałem w końcu AA Tru go V1.15 Foto1 na oprogramowaniu 70.00.100 przypomnę że mam tzw. AA „oryginalny” po wymianie modułu USB.
Ponieważ zainstalowałem Car Tube ( You Tube dla AA) z możliwością odtwarzania filmów na tablecie samochodowym a obsługa gałką na konsoli środkowej była tragicznie intuicyjna to już dłużej nie zwlekałem. Informuję zainteresowanych że tak jak przypuszczałem napis Car Play (tak było do tej pory) i Android Auto w menu aplikacje jest wyszarzane a pojawiła się dodatkowa linijka z napisem Android auto Foto2 .Po paru minutach widzę że wszystko działa ale jeszcze muszę trochę pojeździć by coś powiedzieć, najważniejsza zmiana to ta że dotyk ekranu działa super – jak na filmiku:
https://www.youtube.com/watch?v=DsJMiQgpt0I Dodam dla zaznajomionych że nie trzeba używać huba USB bo nowe porty są odpowiednio mocne

Czyli znów mam nieoryginalne AA idę do innego wątku
Oczywiście wystarczy odinstalować za pomocą A.i.O AA i wszystko wraca do pierwotnego oryginalnego stanu

, zajmuje to ok 2 min.
Oczywiście filmy i teledyski tylko na postoju !