Szymon napisał(a): zachęta do Mariusza, że nie zawsze warto szukać po cinkciarzach bo większość banków ma dobrze działające własne kantory
To się chyba niedawno (w sensie 3-4 lat) zmieniło?
Bo kojarzę że wcześniej była lipa.
www.mazdaspeed.pl
Szymon napisał(a): zachęta do Mariusza, że nie zawsze warto szukać po cinkciarzach bo większość banków ma dobrze działające własne kantory
Grzyby napisał(a):Trzeba otworzyć walutowe żeby kupić CHF i przelać na walutowe w innym banku?
W sensie że wszystko co kupię leci gdzie indziej?
Grzyby napisał(a):P.S. Macie [tiiit] te lody w rynku
Jedlismy w sumie tylko z automatu ale i tak miażdżyły cyce.
Nie miałem serca, żeby stać w kolejce +/– 50 osób po gałkowe
marek napisał(a):JohnnyB napisał(a):Jutro reklamacja, jak bedzie pozytywnie rozpatrzona bede rzadal zwrotu kosztow serwisu lawety oraz nowych czesci i oleju…..
spodziewałbym się odpowiedzi ze strony producenta, że to wina filtra oleju (domniemam, że jest innego producenta), ciśnienie podniosło się ponad przewidziany poziom i dla bezpieczeństwa całego układu wywalilo zaślepkę
Grzyby napisał(a):Niestety czeka mnie wizyta w PKO bo numeru rachunku w CHF nie znam. Zawsze płaciłem bezpośrednio w banku.
nemi napisał(a):Chyba najlepiej mieć albo kartę wielowalutową i jakiś w miarę przyzwoity kurs (trzeba zgłębić temat), albo revoluta, albo konto walutowe z kartą. Ja mam po prostu konto w Euro z kartą w Euro i w strefie Euro płacę kasą, którą wymieniam jak mi się kurs w miarę podoba. Poza strefą Euro płacę revolutem.
nemi napisał(a):Tak czy inaczej wygląda na to, że Mariusz jest hardcorem. Nie wiedziałem, że ktoś może jeszcze nosić walutę do banku i robić to przez lata . W PKO jest zawsze tłum starszych pań, pewnie chętnych do pogadania... .
nemi napisał(a):że głowa mi pęknie na kilka części od nowych loginów, pinów i haseł
nemi napisał(a):Mariusz jest hardcorem
marek napisał(a):za darmo otworzyć Ci rachunek techniczny do spłaty i na niego możesz przelewać CHF
Grzyby napisał(a):Zawsze wchodziłem do małego oddziału na 5 minut przed zamknięciem. Zero ludzi.
nemi napisał(a):Może jak sobie przestanę radzić .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości