Może nie mam jakiejś wybitnie mocnej głowy, ale ogólnie to ciężko mnie pierwszego położyć spać
Czateria... 2021
ja wtedy nie przegiąłem z ilością... nawet nie było czasu się porządnie napić
Po prostu mi się baterie wyczerpały. Spałem kilka godzin w tym pokoju, potem w samochodzie i w domu. Nie pamiętam nic. Pierwszy raz coś takiego mi się stało.
Może nie mam jakiejś wybitnie mocnej głowy, ale ogólnie to ciężko mnie pierwszego położyć spać
Jak ktoś miał okazję ze mną balować na zlotach to wie że raczej jestem w tej grupie która kończy imprezę ostatnia 
No wstyd.. dzieci się dłużej bawiły ode mnie
Natomiast nie muszę mówić jaki reszta rodziny ma ze mnie polew i oczywiście nie pozwala mi o tym zapomnieć
Ale młodzi zadowoleni, bo ktoś odpadł na ich weselu więc widocznie było dobre
Z głupich rzeczy ale w drugą stronę... kiedyś na konferencji balowaliśmy do końca (chyba 5:00). Stwierdziliśmy ze szkoda czasu na spanie bo zaraz śniadanie. Dotrwaliśmy do śniadania (z flaszka), a po śniadaniu był bieg na 5km... pobiegliśmy i nawet go ukończyłem z całkiem znośnym czasem
Z głupich rzeczy ale w drugą stronę... kiedyś na konferencji balowaliśmy do końca (chyba 5:00). Stwierdziliśmy ze szkoda czasu na spanie bo zaraz śniadanie. Dotrwaliśmy do śniadania (z flaszka), a po śniadaniu był bieg na 5km... pobiegliśmy i nawet go ukończyłem z całkiem znośnym czasem
Krwa...co za badziewie. Widzę że E-deklaracje do których już zdążyłem się przyzwyczaić przestał działać i mamy teraz PDFy na stronie, wszystko ładnie pięknie ale z 3 jak dotychczas napotkanych "menu kontekstowych" otwiera mi się tylko jedno...
Stała pod ścianą prężąc kakao
Ja używam E-pity od kilu lat i nie mam żadnych problemów, E-deklaracje przestały być wspierane bo księgowa też ich używała a teraz też przeszła na e-pity.
dwie godziny ogarniałem Renatę w środku i jeszcze nie skoczyłem, wywaliłem foteliki siedzenia tylne. Samo odkurzanie tych zakamarków to masakra. Jeszcze zostało kokpit z przodu ogarnąć ale musze iśc po jakieś specyfiki.
dwie godziny ogarniałem Renatę w środku i jeszcze nie skoczyłem, wywaliłem foteliki siedzenia tylne. Samo odkurzanie tych zakamarków to masakra. Jeszcze zostało kokpit z przodu ogarnąć ale musze iśc po jakieś specyfiki.
Panie tam jest jakby luksusowo
Tak się zastanawiam czy przy zawirowaniach z gazem nie zrezygnować z niego i grzać wodę i gotować prądem?
Tak się zastanawiam czy przy zawirowaniach z gazem nie zrezygnować z niego i grzać wodę i gotować prądem?
Ja bym się poważnie zastanawiał nad grzaniem "Chojną"
.
Coś czuje że zaraz Ikea bedzie się zwijąć z PL bo nam się te "Chojny" skończą szybko.
Dopisano czwartek, 28 kwi 2022, 20:35:
Jak to się mówi......"Kolacja z winem – 18 Euro, Widok z pokoju na wieze Eifla – bezcenny "
Coś czuje że zaraz Ikea bedzie się zwijąć z PL bo nam się te "Chojny" skończą szybko.
Dopisano czwartek, 28 kwi 2022, 20:35:
Neonixos666 napisał(a):Panie tam jest jakby luksusowo![]()
Jak to się mówi......"Kolacja z winem – 18 Euro, Widok z pokoju na wieze Eifla – bezcenny "
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Jak to się mówi......"Kolacja z winem – 18 Euro, Widok z pokoju na wieze Eifla – bezcenny "
Pany w Polsce to parówki z mikrofali i wczorajszy chleb
Krzemol napisał(a):Na swojej 18 tak popłynąłem, że kilka miesięcy miałem wstręt
Krótka lekcja pokory
Apropos wieży Eiffela – byłem keidyś to akurat musiałem trafić na ulewę i burzę taką, że niezbyt chcieli na zwiedzanie wpuszczać

Finalnie wpuścili nas na 2 z chyba 3 pięter? Aaaale to było sto lat temu w liceum.
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
No ale mimo wszystko jednak ledwo bo ledwo ale o własnych siłach do domu zaszedłem
. Graliśmy w jakąś pochodną alko-chińczyka i o ile jeszcze po samej grze było ok tak potem mnie kuzyni "ze mną się nie napijesz" dobili 

Ja tam wynalazki przetrawiłem za młodu i teraz piję czystą, dobrą wódeczkę dobrze zmrożoną, dopuszczam smaki ale nie kosztem procentów 

eh pamiętam jeszcze w gimnazjum Finlandię żurawinową białą, kumpla urodziny były ale to było dobre, taka dzisiejsza ,,patointeligencja".
na 18 klasową to pamiętam (a nie powinienem)jak już byłem podpity, to podali mi spirytus czysty gorzelniany w plastikowym kubeczku ..
Tam może ze 150ml było... na "raz"... no i odcięło...
Opowiadali, że chodziłem prosto, i nie było w zasadzie po mnie widać, ale ja sam nic nie pamiętałem do południa kolejnego dnia..
Trudna szkoła życia..
Tam może ze 150ml było... na "raz"... no i odcięło...
Opowiadali, że chodziłem prosto, i nie było w zasadzie po mnie widać, ale ja sam nic nie pamiętałem do południa kolejnego dnia..
Trudna szkoła życia..
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Wódeczka jest dobra, ale dobrej klasy bimber rozwala system nawet whiskey i whisky nie ma z czym startować, no najlepiej jak ma 60-70%
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
szkodnik_byd napisał(a): dobrej klasy bimber rozwala system nawet whiskey i whisky nie ma z czym startować, no najlepiej jak ma 60-70%
dokladnie, mimo że ma tyle % to wchodzi jak woda. A potem trzeba jeszcze rowerem do domu wracać

Dwa dni temu wrzuciłem letnie i ku zdziwieniu u małżonki po jednym sezonie i może max 5kkm na Continentalach EcoContact 6 zostało max 4 i 5mm. Dla porównania na letnich Toyo w Citroenie zrobiłem myślę jakieś 18kkm przez dwa sezony i tam dalej 6 i 7mm. Teściu tez miał ostatnio Continentale i to samo opony do zmiany po praktycznie jednym sezonie 
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH