Czateria... 2021
loockas napisał(a):DziałaKurde, fajne to
Szkoda że deszcz pada, bo bym poszedł rżnąć coś
Zaraz stwierdzi że ogrzewanie zrobi na drewno i będzie co roku robił drewno do domu
Pusta, biała strona. Domyślam się, że coś więcej powinno się wyświetlać. 
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Neonixos666 napisał(a):Zaraz stwierdzi że ogrzewanie zrobi na drewno i będzie co roku robił drewno do domu
Musiałaby ta piła sama przywieźć, pociąć, a potem podawać to drewno do pieca

Byłem na noc w pracy, o 2 odswierzylem ogłosznia na olx bo mi się kończyły. Za chwilę telefon (mam umywalkę za darmo wystawiona. Głos zaspany albo naebany czy umywalka aktualna

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
do stóp, tyłek też się zmieści, można psu wody nalać, kaczki się wypluskają...
ta micha chyba wielorazowego użytku z dużą ilością swobodnych zastosowań
chyba zbyt nisko wyceniłeś.
ta micha chyba wielorazowego użytku z dużą ilością swobodnych zastosowań

chyba zbyt nisko wyceniłeś.

Ostatnio edytowano 16 kwi 2022, 15:56 przez zadra, łącznie edytowano 1 raz
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Za darmo to uczciwa cena
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
JohnnyB napisał(a):Mopar dostarcza same uszczelki
Mopar to w ogóle dziwny jest. Nie dość że części robią tańsze niż chińskie zamienniki, to jeszcze sprzedają same uszczelki zamiast kompletów.
No właśnie jakoś ich podejście jest takie nie EU. Teraz sam pluje sobie w brodę, ze szukałem zamiennika podpory a nie od razy zapytałem o uszczelki, ale serio zadzwoniłem do Jeep Viggen w Wawie i podali mi cenę podstawy 1200 PLN....Nie wiedziałem że mam zapytać o uszczelki.....teraz kupiłem u nich po 76PLN, na allegro po 90 pln zaminennik.
W każdym razie teraz zamierzam sprzadać Jeepa a nie sprzedawać.
Jak tylko dopalę go i nie będzie nic dzwonić, piszczeć, kopcić itp. Zamierzam go w maju sprzedać.
Już zaczynamy szukać kwadratu w Hiszpanii na poważnie, wiec pora zacząć zbierać kasę.
W każdym razie teraz zamierzam sprzadać Jeepa a nie sprzedawać.
Jak tylko dopalę go i nie będzie nic dzwonić, piszczeć, kopcić itp. Zamierzam go w maju sprzedać.
Już zaczynamy szukać kwadratu w Hiszpanii na poważnie, wiec pora zacząć zbierać kasę.
..::Born To Rise Hell::..
Ja z racji braku czasu ograniczam swoje hobby do minimum, muszę pooddawać zrobione piły, została mi jedna do sprzedania, jedna do ogarnięcia dla znajomego i już nic nie kupuje i nie przyjmuje na grubsze roboty, chyba że coś na szybko. Będzie trochę wydatków teraz i trzeba kapitał trochę zgromadzić.
A ja dziś szukalem korozji w MX-5. No i jedynie to co znalazłem to lekka korozja w bagażniku bo jakiś gamoń włozył plastikową "wannę" do wnęki pod wykladzinę zamiast na wykładzinę jak powinno być i ta wanna wytarła farbę i skorodowało.
Zdjąłem tylny zderzak i tam nic nie ma, choć jutro zdejmę belkę zderzaka, żeby zobaczyć czy nie ma na mocowaniach korozji.
No i przy okazji odświeżyłem dach, tzn "pomalowałem" żeby czerń odzyskał bo był wyblakły.
Jakby ktoś szukał to w maju moja MX-5 będzie na sprzedaż.
Zdjąłem tylny zderzak i tam nic nie ma, choć jutro zdejmę belkę zderzaka, żeby zobaczyć czy nie ma na mocowaniach korozji.
No i przy okazji odświeżyłem dach, tzn "pomalowałem" żeby czerń odzyskał bo był wyblakły.
Jakby ktoś szukał to w maju moja MX-5 będzie na sprzedaż.
JohnnyB napisał(a):No właśnie jakoś ich podejście jest takie nie EU
Z czasów Voyagera pamiętam jak się dziwiłem na ten fenomen Mopara. Robią bardzo dobre jakościowo części które kosztują grosze (u nas już po doliczeniu transportu cła itp.)
Pamiętam ori zestaw naprawczy zacisku hamulcowego przód, tłoczek z tłoczonym logo Chryslera, gumy, prowadnice, smar. Niecałe 80pln. W zestawie para czarnych rękawic nitrylowych.
Mechanik się zadziwił jak zobaczył i za, chwilę znowu jak mu podałem cenę.....
marek napisał(a):Jakby ktoś szukał to w maju moja MX-5 będzie na sprzedaż.
W miarę dobry moment. Popyt znacznie przewyższa podaż. Do tego inflacja i ogólny wzrost cen aut używanych daje szanse, że zarobisz na tym aucie. Ceny MXów bardzo w tym roku poszybowały w górę. NBFL za 20k+ już przestały dziwić.
Moze rynek cabrio jest inny , ale z tego co slysze, sprzedaz aut mocno kleknela. Ludzie mocno zastanawiaja sie w obecnych czasach na co wydatkowac kase. Auta noe sa juz na pierwszym miejscu.
Da rade MXem jezdzic 365 dni w roku ? Korozja jej nie zmasakruje w przypadku uzytkowania w zimie ?
Da rade MXem jezdzic 365 dni w roku ? Korozja jej nie zmasakruje w przypadku uzytkowania w zimie ?
..::Born To Rise Hell::..