Czateria... 2021
Beny napisał(a):Panowie od renowek, znajomy wymieniał dziś bezpiecznik od świateł w scenicu 2, znacie ten ból?
czyżby był tam gdzie w Clio 3, czyli pod akumulatorem

Dopisano Cz kwi 07, 2022 21:32:33:
JohnnyB napisał(a):Kto mi powie dlaczego w typie nadwozia nie ma Pickup
jak to nie ma
ja nawet nie wiem gdzie są bezpieczniki, są tam jakieś skrzynki, moduły ale kto by to ogarniał. 
Jutro jadę do Stihla po ostatnie śrubki do ms 181, ustawiam finalnie gaźnik z obrotomierzem i można pakować w karton. Dziś skręciłem jedną Huśkę 51, w sobotę skręcam następną dla kasjerki z hurtowni, a do tego ludzie chcą żebym im ogarnął pilarki i robi się tego trochę za dużo. Nie rozglądam się za kupnem bo nie będę miał czasu ogarniać. Muszę jeszcze zrobić dokładną diagnostykę huśki 450 i dwóch znajomych ma podrzucić pilarki. Jeszcze jest partner 351 i kosa FS 36 na handel do ogarnięcia
.
No to się cieszę bo mam co robić już
muszę kilka zniszczonych stempli pociąć na kawałki i zacząć sprzątać "ogródek"
SSO praktycznie skończone, teraz na spokojnie porządki, bo czekam na okna i drzwi. Potem lecimy dalej póki jeszcze mnie stać na materiał i graty 
Dawaj fotkę bo nawet na insta nic nie wrzuciłeś
Dopisano 8 kwi 2022, o 06:54:
Dopisano 8 kwi 2022, o 06:54:
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Kolega z roboty kupił działkę za 0,5 m i projekt domu z kosztorysem 0,5 m za stan deweloperski. I został z działką, bo koszt stanu deweloperskiego jest już szacowany na grubo powyżej 1 m i po prostu nie starczy już kasy. Niezła masakra.
No i wszyscy kredyciarze też mają nieźle w plecy już.
nemi napisał(a):No i wszyscy kredyciarze też mają nieźle w plecy już
mimo wszystko, oprocentowanie kredytów hipotecznych nadal jest niższe niż inflacja
ciekawe czemu nagle frankowicze przestali płakać ? bo zorientowali się, że nadal mają oprocentowanie 1.5% a ci którzy przewalutowali na PLN mają po 6-8% ?
szkodnik_byd napisał(a):Dawaj fotkę bo nawet na insta nic nie wrzuciłeś
Wrzucałem z miesiac temu, niewiele sie zmieniło poza tym że stemple zniknęły.
nemi napisał(a):Kolega z roboty kupił działkę za 0,5 m i projekt domu z kosztorysem 0,5 m za stan deweloperski. I został z działką, bo koszt stanu deweloperskiego jest już szacowany na grubo powyżej 1 m i po prostu nie starczy już kasy. Niezła masakra.
Kolega miał brać ode mnie deski, stemple itd bo chciał niebawem zaczynać budowę. Niestety musiał odpuścić. Stal miał w lutym wyliczoną na 36k, dzisiaj 80k za to samo...
Jak ja się cieszę że nie posłuchałem tych którzy mi kazali poczekać
Generalnie wszystko fajnie szło (mimo cen) poza tym kredytem
No nie będę ukrywał, że się zdziwiłem. Bo choć liczyłem się ze wzrostem stóp, to nie sądziłem że tak szybko
No ale cóż, jedzie się dalej 
loockas napisał(a):Szymon napisał(a):Przestań bo dobrze wiesz, że ja nie jeżdżę oglądać, tylko kupować
Pojedziemy obejrzeć tak jak z Michim. Na spokojnie...
Dokładnie. Nie weźmie pieniędzy, zablokuje karty, zapomni hasła i można jechać.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time

Żeby chociaż jedno z tego nie było prawdą to byłoby mniej śmiesznie. Umowy też nie miał, wiadomo
Dopisano 08 kwi 2022 9:48:
loockas napisał(a):Generalnie wszystko fajnie szło (mimo cen) poza tym kredytemNo nie będę ukrywał, że się zdziwiłem. Bo choć liczyłem się ze wzrostem stóp, to nie sądziłem że tak szybko
No ale cóż, jedzie się dalej
Ej no co Ci źle poszło z tym kredytem?! To Glapiński, a nie ja
Bimbak napisał(a):Dokładnie. Nie weźmie pieniędzy, zablokuje karty, zapomni hasła i można jechać.
Najlepsza transakcja w jakiej uczestniczyłem w życiu
Szymon napisał(a):Ej no co Ci źle poszło z tym kredytem?! To Glapiński, a nie ja
Nie no wiadomo. Akurat z banku to jestem mega zadowolony. Nawet nie wiedziałem ile lat żyłem w bankowym średniowieczu z Inteligo