sebek-71 napisał(a):A mnie tam podwyżki nigdy nie dotykają.....
Zawsze tankuje za stówe![]()
![]()
![]()
Ja zawsze za ok 400
W sumie to szkoda cokolwiek planować. Wszystkie szacunki finansowe są właściwie niektualne.
www.mazdaspeed.pl
Dominator napisał(a):Było jednak tankowac do beczek jak ktoś mógł
nemi napisał(a):Kurza twarz, słabo.
no niby nie, ale kuzyn wsadził rower w autobus wysiadł w Splicie i pojechał do Dubrownika, mowi że wycieczka życia.Gib napisał(a):przypominam że roweru nie trzeba tankować. Do Chorwacji się nie dojedzie raczej ale w obrębie miasta można się spokojnie poruszać.
Beny napisał(a):wsadził rower w autobus wysiadł w Splicie i
Beny napisał(a):no niby nie, ale kuzyn wsadził rower w autobus wysiadł w Splicie i pojechał do Dubrownika, mowi że wycieczka życia.Gib napisał(a):przypominam że roweru nie trzeba tankować. Do Chorwacji się nie dojedzie raczej ale w obrębie miasta można się spokojnie poruszać.
Dzięki loockass [mention]mlodyMazda [/mention]ma tam już teren obcykany wiec nic raczej planować nie musimyloockas napisał(a):motomike6 napisał(a):Orebic
Będziesz zadowolony. Orebic już jest ładny ale cały Peljesac mnie po prostu wbił w ziemię... Koniecznie musisz go objechać. Do tego 10 minut i jesteś na Korculi w starym mieście.
Daleko tam jak diabli, ale baza wypadowa genialna. A no i do Dubrownika 2h jazdy. Chodzą ploty że most Peljeski otworzą na wakacje, to może Ci się droga skróci nieco
W Orebicu byliśmy 2 lata temu, mieszkaliśmy tam 2 tygodnie. Wtedy eksplorowałem półwysep gdzie tylko się dało. W tamtym roku zupełnie przypadkowo wylądowaliśmy na Korculi i miałem okazję te piękną wyspę całą objechać. Mimo wszystko z sentymentu kilka razem płynęliśmy promem do Orebic na lody czy obiad. Ciągnie mnie tam znowu ale z drugiej strony jeszcze nie widziałem wielu innych miejsc. W tym roku chciałbym przyśpieszyć i obskoczyć dwa regiony za jednym wyjazdem. Z wysp chciałbym na Hvar albo Vis. Z lądu gdzieś okolice riviery Makarskiej i Zadaru lub Splitu. Wróciłbym też do Istrii.
Jak będziesz miał szczęście to jeszcze Makłowicza spotkasz. Mogę Ci dać namiar na jego dom i konobę w której najczęściej biesiaduje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości