Czateria... 2021
u nas kolejki ogromne pod stacjami... Ja mam pół baku na ponad tydzień mi starczy aż ta panika opadnie i będzie można normalnie zatankować.
już kończy się paliwo w okolicy, dwie staje już nie mają a reszta pewnie na wykończeniu.
u nas to samo kolejki jak diabli ...
- Od: 3 paź 2010, 12:14
- Auto: Mx-3EC B6D 96"
Xedos 6 CA 2.0KF 92"
U nas też w NDM kolejki. Średnio dziś paliwo od 10 zdrożało miedzy 20 a 30 groszy. Przede wszystkim diesel. Kolega dzwonił, ze kolo przed nim pikupem podjechał i zalał do 15 karnistrów paliwo jeszcze...
Zaczyna się grubo, a to dopiero początek....
Zaczyna się grubo, a to dopiero początek....
..::Born To Rise Hell::..
Na szczęście nie rzucili się na papier toaletowy, może jeszcze mają zapas z początków pandemii. 

Im większa panika tym bardziej cieszy się Putin, ludzie łykają wszystko co durne media ślą. Tylko spokój nas uratuje i rozważne działania a nie stanie w kolejce i marnowanie paliwa przed stacją.
loockas napisał(a):MX-5 ostatni raz tankowałem w październiku
ja w paźdzerniku a potem w styczniu, jakoś nie mogłem się powstrzymać przed wyjazdem w mroźny suchy (niejeden) wieczór, żeby się trochę bokami poślizgać
u mnie kolejki po kilkadziesiąt samochodów na każdej stacji (a ja mam w obu autach i skuterze prawie pełne baki
W sumie dość regularnie wyprowadzam w zimie MXa, ale że trasy krótkie to ciężko bak mi było przepalić. W styczniu chyba tylko się nie udało wyprowadzić i niestety nie odłączyłem aku i się rozładował. Jego czas już nadszedł jakieś 2 lata temu, ale dzielnie walczy 
Dzisiaj sobie trochę pojeździłem top down
Piękna pogoda jak na luty.
Dzisiaj sobie trochę pojeździłem top down
u nas chyba już skończyło się paliwo bo kolejka zniknęła.
mam znajomą na Orlenie, parę godzin i dostawy są, problemu z paliwem nie ma.
Bo paliwo jest, ale cena z godziny na godzinę inna. Są miejsca gdzie ON już pod 7 PLN dobija. Gaz już 4 PLN w okolicy przekroczył.
Ja w poniedziałek śmigam trasę zobaczymy ile wtedy będzie paliwo. Chyba bede musiał przyśpieszyć moje lany życiowe przynajmniej o 1 rok :/.
Ja w poniedziałek śmigam trasę zobaczymy ile wtedy będzie paliwo. Chyba bede musiał przyśpieszyć moje lany życiowe przynajmniej o 1 rok :/.
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Bo paliwo jest, ale cena z godziny na godzinę inna. Są miejsca gdzie ON już pod 7 PLN dobija. Gaz już 4 PLN w okolicy przekroczył.
paliwo będzie droższe ale teraz golą baranów bo widzą że popyt jest to cena w górę. Złoty trochę stracił fakt ale jak by nie było tej paniki to wzrosła by cena o parę groszy.