Android Auto – wersja nieoficjalna
Tak ale wtedy białe napisy nie zawsze są czytelne (zależy od tła) dlatego ja wróciłem do oryginalnego tła (ciemne z plamami)
.Kolor napisów też można zmienić 
Z tego co pamiętam to tak jak na screenie , jak by co to pobaw się programem.
W tej sekcji bardzo wiele zmian można wprowadzić ja np. zmieniłem pojemność baku bo AWD ma mniejszy ...itp.
Może w sprawach AiO jest odpowiedni wątek to się przeniesiemy bo tu nas moderator
Ja mam tło w odcieniach czerwonych więc słabo było widać a na czarnym jak na screenie
na drugim moja tapeta ."Monety" zmniejszyłem by logo nie zasłaniały
W tej sekcji bardzo wiele zmian można wprowadzić ja np. zmieniłem pojemność baku bo AWD ma mniejszy ...itp.
Może w sprawach AiO jest odpowiedni wątek to się przeniesiemy bo tu nas moderator

Ja mam tło w odcieniach czerwonych więc słabo było widać a na czarnym jak na screenie
na drugim moja tapeta ."Monety" zmniejszyłem by logo nie zasłaniały
Pewnie nie wiesz jak włączyć...
A jak wgrywałeś tę funkcje to nie było?
A na trzecim screenie prędkościomierz na mojej tapecie , niezbyt dobrze wygląda
Oczywiście słupków obrotomierza nie widać bo na postoju
Dopisano 18 gru 2021, o 21:57:
Małżonka się wykazała
, widać że z fotela pasażera pstrykane 
A jak wgrywałeś tę funkcje to nie było?
A na trzecim screenie prędkościomierz na mojej tapecie , niezbyt dobrze wygląda
Oczywiście słupków obrotomierza nie widać bo na postoju
Dopisano 18 gru 2021, o 21:57:
beniu55 napisał(a):Gdzie ty tak szybko jechaleś i jeszcze zdjęcie zrobileś
Małżonka się wykazała

Czy chodzi Ci o zmianę danych odczytu w dolnej linijce ? ( to co można też ręcznie zmieniać po naciśnięciu dużej gałki na konsoli) czy o tło ?
beniu55 To masz coś nie teges w ustawieniach , u mnie się nic samo nie zmienia a na pewno nie tło.
Jak na pasku górnym obok zegara (tam gdzie Ty masz prędkościomierz ustawiony) miałem ustawione wyświetlanie temp. silnika i aktualny bieg (mam AT) to ustawiłem by się te dane pojawiały na zmianę co 2 sek. ale tło-tapety nie wiem o co chodzi ?
Witaj StoneFace
Jak na pasku górnym obok zegara (tam gdzie Ty masz prędkościomierz ustawiony) miałem ustawione wyświetlanie temp. silnika i aktualny bieg (mam AT) to ustawiłem by się te dane pojawiały na zmianę co 2 sek. ale tło-tapety nie wiem o co chodzi ?
Witaj StoneFace
A wgrywałeś jakieś tapety? albo Background https://mazdatweaks.com/casdk/
no bo jak się zmieniają to skąd się wzięły ?
Ja bym przeinstalował wszystko od nowa...
Tak a propos tapet ja nie używam do zmiany programu z CASDK Background
tylko programu od Łukasza MZD Background z
http://www.lukasz-skalski.com/portfolio ... d-changer/
ponieważ tapety i tak mam wtedy (przy sobie) dostępne w telefonie i zmiana zajmuję kilkanaście sekund natomiast pamięć MZD jest zaoszczędzona i nie przymula , w końcu 80 tapet trochę waży. Nie jest to tak wygodne jak zmiana gałką na konsoli (też trzeba kablem połączyć telefon) ale rzadko się je zmienia więc można się przyzwyczaić.
no bo jak się zmieniają to skąd się wzięły ?
Ja bym przeinstalował wszystko od nowa...
Tak a propos tapet ja nie używam do zmiany programu z CASDK Background
tylko programu od Łukasza MZD Background z
http://www.lukasz-skalski.com/portfolio ... d-changer/
ponieważ tapety i tak mam wtedy (przy sobie) dostępne w telefonie i zmiana zajmuję kilkanaście sekund natomiast pamięć MZD jest zaoszczędzona i nie przymula , w końcu 80 tapet trochę waży. Nie jest to tak wygodne jak zmiana gałką na konsoli (też trzeba kablem połączyć telefon) ale rzadko się je zmienia więc można się przyzwyczaić.
No i kolejny "experience" w instalacji MZD + AA
Brat mial wersje 29.00...
wgrany 31.00....
i z rozpedu wersja 59.00.545
wiec zostalo polacszenie szeregowe w celu odblokowania softa i instalacja AA.
finalnie odblokowana wersja 59.00.545 plus tweaki i AA
nie ukrywam troszke zeszlo z tym (wydaje mi sie ze w instrukcji zle opisane sa piny)
Brat mial wersje 29.00...
wgrany 31.00....
i z rozpedu wersja 59.00.545
wiec zostalo polacszenie szeregowe w celu odblokowania softa i instalacja AA.
finalnie odblokowana wersja 59.00.545 plus tweaki i AA
nie ukrywam troszke zeszlo z tym (wydaje mi sie ze w instrukcji zle opisane sa piny)
Dzięki za życzenia – wzajemnie
Ja Ci odpowiem chociaż nie wiem jak to zrobić bo nie wiem co w AiO zaznaczyłeś?
Ja bym zrobił tak jak na screenie i ponownie na spokojnie utworzył bym nowy folder copy_to_usb i wgrał do MZD.
Pozdrawiam
Ja Ci odpowiem chociaż nie wiem jak to zrobić bo nie wiem co w AiO zaznaczyłeś?
Ja bym zrobił tak jak na screenie i ponownie na spokojnie utworzył bym nowy folder copy_to_usb i wgrał do MZD.
Pozdrawiam