Palmer napisał(a):Nie trzeszczą wam szyby w ramkach drzwiowych w obecnych tempereturach w okolicach 0 (bo jeśli dobrze namierzyłem to właśnie tu jest problem)?
To nie szyby a uszczelki w drzwiach. Nasmaruj i problem zniknie.
www.mazdaspeed.pl
Palmer napisał(a):Nie trzeszczą wam szyby w ramkach drzwiowych w obecnych tempereturach w okolicach 0 (bo jeśli dobrze namierzyłem to właśnie tu jest problem)?
worn napisał(a):Azel napisał(a):Lubię sobie potrzymać rękę na drążku
Zły nawyk, oducz się tego
dine napisał(a):Palmer napisał(a):Nie trzeszczą wam szyby w ramkach drzwiowych w obecnych tempereturach w okolicach 0 (bo jeśli dobrze namierzyłem to właśnie tu jest problem)?
To nie szyby a uszczelki w drzwiach. Nasmaruj i problem zniknie.
paweł_TBU napisał(a):Po prostu ciągniesz nie bój się nie popsujesz
Palmer napisał(a):Wszystkie uszczelki, łącznie z tymi w bagażniku i pod maską, nasmarowałem przed zimą dedykowanym preparatem – sztyftem do uszczelek firmy Nextzett, więc to chyba jednak nie to.
Azel napisał(a):Nawiązując do mojego problemu z MZD Connect, nagrałem filmik, na którym infotainment odpala się dopiero po ponad 2 minutach:
andrep napisał(a):Prosiłeś o pomoc w dziale BM
i tam starałem Ci się pomóc
uzupełnij profil by się nie domyślać czym jeździsz?
Azel napisał(a):A jak sprawdzają się składane lusterka przy mocnym przymrozku? W sensie bez problemu chodzą nawet przy mocnym mrozie? Czy istnieje ryzyko, że mechanizm się uszkodzi, gdy lusterka ani rusz?
RobertPi napisał(a):Jak pamiętam to zawsze bez względu na auto przy dużych mrozach klapka wlewu nie bardzo chciała się otwierać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości