Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
Folia dużo lepsza opcja od ceramiki czy kwarcu 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Wydaje mi się że nic się nie będzie działo bo to ppf.Cale auta tym oklejaja . Ale naprawdę lampy wyglądają jak z fabryki 

Nightfallówna
Leżały już od września więc postanowiłem dzisiaj założyć.
Nie są podłączone dają tylko wizualny efekt na który ludzie mega zwracają uwagę
Może jeszcze finalnie zmienię ich koncepcję ale to już w późniejszym czasie
Firma Epman kolor Neochrom.
Będą pasowały do śrub w felgach letnich
Nie są podłączone dają tylko wizualny efekt na który ludzie mega zwracają uwagę
Może jeszcze finalnie zmienię ich koncepcję ale to już w późniejszym czasie
Firma Epman kolor Neochrom.
Będą pasowały do śrub w felgach letnich
Nightfallówna
Z nowości to wpadł na pokład taki oto zestawik .
https://mikavi.pl/produkt/kamera-samoch ... rkingowym/
Obraz lepszy niż na żywo
https://mikavi.pl/produkt/kamera-samoch ... rkingowym/
Obraz lepszy niż na żywo
Nightfallówna
Nie lepiej było kupić jakąś stację albo przerobioną nawigacjeNightfall napisał(a):Z nowości to wpadł na pokład taki oto zestawik

Wygląda spoko, przy tym grillu. Ja to bym chciał w końcu usłyszeć je, jaki one dźwięk wydobywająNightfall napisał(a):Nie są podłączone dają tylko wizualny efekt na który ludzie mega zwracają uwagę

-
Daniel
Danmazda napisał(a):Nie lepiej było kupić jakąś stację albo przerobioną nawigacjeNightfall napisał(a):Z nowości to wpadł na pokład taki oto zestawik
Jakoś nigdy nie byłem zwolennikiem tego typu rozwiązania bo mi się to w oryginale średnio podoba no i stacje do mnie też nie przemawiają. A tu mam raz że dyskrecję A dwa odrazu wideorejetrator jazdy i kamere cofania
Nightfallówna
Ostatnia fotka najlepsza 

-
Daniel
Bielsko- Biała Bolid Alfa Romeo Kubica Team
Dopisano 27 lip 2021, 13:37:
Żywiecka Studniówka
Dopisano 27 lip 2021, 13:37:
Żywiecka Studniówka

Nightfallówna
No u mnie się trochę zadzialo. Pomału ogarniam swoje sprawy zdrowotne jak i Nightfalówne.
A więc 3 dni po tych pięknych zdjęciach powyżej na powrocie z wakacji na drodze ekspresowej S3 przy 120km/h przed godzina 23.00 zaliczyłem sarne
Najważniejsze że nam się nic nie stało A samochód pomału wraca do swoich lat świetności
Póki co żeby ukryć to niezbyt miłe spotkanie z przedstawicielka lasu przedni zderzak okleilem w stylu bomberstick. Co prawda to wogole nie moja bajka ale teraz budzę jeszcze większe zainteresowanie i ludzie są 3x na tak
Nawet moja druga połowa tak jak za tym nie była tak teraz nie chce wymienić zderzaka.
Dodam tylko ze kazda naklejka byla naklejona recznie jedna po drugiej co w efekcie zajęło mi około 4 godziny i wykorzystałem ponad 400 naklejek
A więc wymieniony został lewy reflektor xenon Mps, chłodnica klimatyzacji, wzmocnienie pasa przedniego, zakupiony nowy gril USA sport oraz nowy zderzak przód polift I to w kolorze
Powiem tylko że dobrze jest mieć stare części w garażu bo praktycznie odrazu założylem stare lampy i gril I można było jeździć
Na chwilę obecną autko wygląda tak..
A więc 3 dni po tych pięknych zdjęciach powyżej na powrocie z wakacji na drodze ekspresowej S3 przy 120km/h przed godzina 23.00 zaliczyłem sarne
Póki co żeby ukryć to niezbyt miłe spotkanie z przedstawicielka lasu przedni zderzak okleilem w stylu bomberstick. Co prawda to wogole nie moja bajka ale teraz budzę jeszcze większe zainteresowanie i ludzie są 3x na tak

A więc wymieniony został lewy reflektor xenon Mps, chłodnica klimatyzacji, wzmocnienie pasa przedniego, zakupiony nowy gril USA sport oraz nowy zderzak przód polift I to w kolorze
Powiem tylko że dobrze jest mieć stare części w garażu bo praktycznie odrazu założylem stare lampy i gril I można było jeździć
Na chwilę obecną autko wygląda tak..
Nightfallówna
Dziwnie zachował się lakier po tej sarnie na zderzaku.
Przykra sprawa z sarną, dobrze że tak się skończyło a szkody nie są duże.
Przykra sprawa z sarną, dobrze że tak się skończyło a szkody nie są duże.
Jak na sarenkę to nie wygląda to źle, z reguły wygląda to dużo gorzej. Ten oklejony zderzak faktycznie przykuwa uwagę 
Po pierwsze nie była to napewno dorosła sarna A po drugie dużo nie brakowało i bym ja ominął
Dlatego nie wygląda to najgorzej ale potrzebowałem sporo czasu żeby to poukładać w głowie i przestać przeżywać ta sytuacje. Człowiek dba stara się żeby było cacy A życie weryfikuje niestety
Zderzak przyciąga meeega uwagę A najlepsze jest jak przypuszczam ludzi na pasach i starają się obejrzeć co to za naklejki tam mam
Bo czasem to przejście zbyt długo trwa
Nawet słyszałem taka opinie że co bym nie zrobił przy tym samochodzie to i tak będzie mega wyglądał bo ma coś w sobie
Dopisano 1 lis 2021, 16:33:
A zapomnialbym
Jak leżałem w szpitalu to moja druga połowa jeździła Mazdzinka I niestety za pozno zauważyła jedna ważna rzecz która niestety zdążyła się nadpisac na kamerce
i nie wiem kto byłby potencjalnym sponsorem.... Ale zrobiona polerka i nie rzuca się w oczy aż tak bardzo 
Zderzak przyciąga meeega uwagę A najlepsze jest jak przypuszczam ludzi na pasach i starają się obejrzeć co to za naklejki tam mam

Nawet słyszałem taka opinie że co bym nie zrobił przy tym samochodzie to i tak będzie mega wyglądał bo ma coś w sobie

Dopisano 1 lis 2021, 16:33:
A zapomnialbym
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jak leżałem w szpitalu to moja druga połowa jeździła Mazdzinka I niestety za pozno zauważyła jedna ważna rzecz która niestety zdążyła się nadpisac na kamerce
Nightfallówna
Szczęście w nieszczęściu że tylko tak to się skończyło 

-
Daniel
No najważniejsze że jesteśmy cali a resztę się wykombinuje
Póki co Mazda po przeglądzie bez żadnych zastrzeżeń więc śmigamy dalej
Póki co Mazda po przeglądzie bez żadnych zastrzeżeń więc śmigamy dalej
Nightfallówna
Nightfall napisał(a):A po drugie dużo nie brakowało i bym ja ominął
Czasem warto wziąć sarnę na zderzak niż próbować ją ominąć i władować się na drzewo albo rolkę w rowie. Ostatnio jak walnąłem sarnę było to bezpośrednio po wyprzedzeniu ciężarówki bo z naprzeciwka jechała już następna. Nie miałem wyjścia, w prawo rów, w lewo tir a z tyłu kolejny, na blacie 100km/h. Wyrwało kawałek zderzaka a cały bok był zielony, na szczęście mogłem jechać dalej.