Czateria... 2021
Znajomi kręcą się przy naszym 340i. Lubię to auto ale rozsądek podpowiada żeby je sprzedać skoro po roku jazdy można coś zarobić. Jednak najzwyczajniej w świecie nie wiedziałbym co kupić. Gdybym miał już dom to brałbym jakiegoś elektryka. Teraz może jakaś hybryda plugin ale z drugiej strony 250k za takie 330e jakoś mnie nie przekonuje. Inne hybrydy mnie nie kręcą, a radość z auta to dla mnie podstawa. Finansowo tez nie wiem na co mogę liczyć. Otworzyłem nowy biznes ciężko oszacować zyski w ciemno. Do tego plan budowy domu 
accord 8 i volvo s80 mi wychodzi ze mogło by być,ale strasznie bym chciał choć chwilę lexa 250 v6.Neonixos666 napisał(a):Ja też bym zmienił ale mi się nie chce
Dopisano 25 wrz 2021 19:33:Beny napisał(a):Ja ostnio też myślałem, i chyba nie ma nic dla mnie. Coś 200konnego łykające lpg rok od 2010 ktoś podsunie?
2010 w turbo i na pośrednim wtrysku?
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
To już mu się znudził ?loockas napisał(a):Nawet wiem kto ma takiego na sprzedaż
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
Beny napisał(a): accord 8 i volvo s80 mi wychodzi ze mogło by być,ale strasznie bym chciał choć chwilę lexa 250 v6.
Z lymuzyn jeszcze Maxima mi się podoba w tych kryteriach.
he he lubię ten dreszczyk emocjiDominator napisał(a):Zapewne wyrolował w banku jakąś staruszkę i musi upłynnić gotówkę![]()
Beny, wypróbuj w końcu czegoś co nie gnije

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):he he lubię ten dreszczyk emocji
To dlaczego nie masz jeszcze Renault?

Jak ktoś szuka
..::Born To Rise Hell::..
Nie, postanowiłem sprzedać. Mam Jaga, który stoi.
A licytować coś będę, może się uda.
Nie ma, po co mi zbędna masa P
.
Tak łatwiej przelatuje także przez wszystkie nawet największe krawężniki
.
A licytować coś będę, może się uda.
Nie ma, po co mi zbędna masa P
Tak łatwiej przelatuje także przez wszystkie nawet największe krawężniki
Beny napisał(a):Ja ostnio też myślałem, i chyba nie ma nic dla mnie. Coś 200konnego łykające lpg rok od 2010 ktoś podsunie?
2.5T od Volvo, Ford to Mondeo lub S-Max przedliftowy lub V50, V70 i jeszcze pewnie kilka modeli..
MrShaleck napisał(a):Auta europejskich marek na rynku USA mają dużo cięższą robotę do przebicia się na rynku, często oferują więcej niż wersje europejskie w podobnych pieniądzach.
Co widzę europejski samochód ściągnięty zza Atlantyku to odkrywam wersje tak ubogie, że u nas nawet się o nich nie śniło ludziom przygotowującym wersje "bussines line" na nasz rynek
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
yasko napisał(a):Beny napisał(a):Ja ostnio też myślałem, i chyba nie ma nic dla mnie. Coś 200konnego łykające lpg rok od 2010 ktoś podsunie?
2.5T od Volvo, Ford to Mondeo lub S-Max przedliftowy lub V50, V70 i jeszcze pewnie kilka modeli..
Jest jeszcze 2.4 od Hondy w Accordach – nie wiadomo jak z cenami, ale ten silnik i auto ma wiele plusów, wielu fanów i pewnie łatwość odsprzedaży oraz mały współczynnik utraty wartości..
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Beny napisał(a):Ja ostnio też myślałem, i chyba nie ma nic dla mnie. Coś 200konnego łykające lpg rok od 2010 ktoś podsunie?
L3?
Trusted computing – Yes or No?
Myslalem ale to w sumie auto zony, nie mam zgody na tunning
.
Dzis licytacja Granda. Moze nie bedzie za drogi, korci mnie aby przymierzyc sie do terenowki
Dzis licytacja Granda. Moze nie bedzie za drogi, korci mnie aby przymierzyc sie do terenowki