Czateria... 2021
W sumie jesteś EKO, dużo rowerem mało autem 
Dopisano 30 sie 2021 16:49:
Nemi ile płacisz za jazdę konną?
Dopisano 30 sie 2021 16:49:
Nemi ile płacisz za jazdę konną?
nemi napisał(a):A za jazdę płacę 70-80 zł/h . Muszę ogarnąć stadninę jakąś, ale czekam na plan lekcji jeszcze.
Siostra teraz była na jeździe to normalnie 100zł z instruktorem jak się nie umie jeździć a jak już się ogarnia jazdę to 60zł i jeździsz ile chcesz.
nemi napisał(a):Ja na lekcje chodzę grupowe.
W lipcu ostatnio sam jeździłem (bez córki) z jakimiś obcymi... 3 dziewczynki razem wzięte miały mniej lat niż ja![]()
Ale za to koń mnie słuchał najbardziej
Moje dziewczyny mają darmowe przejażdżki, bo baner reklamowy stajni jest na naszym terenie
Wychodzi na to że albo były naprawdę młode albo Ty już jesteś stary
Ostatnio edytowano 30 sie 2021, 20:03 przez Neonixos666, łącznie edytowano 1 raz
Może one inaczej czerpią z tego przyjemność
Potwierdziło się znów że dobry opis i zdjęcia to klucz do szybkiej sprzedaży.

Potwierdziło się znów że dobry opis i zdjęcia to klucz do szybkiej sprzedaży.
U nas z koni się szybko wyleczyły, po dwóch minutach dostają takiej alergii ze trzeba szybko się ewakuować, wiec stajnie omijamy z daleka 
nemi byleś może w tym Hangar 646 ? pogoda nie rozpieszcza a siedzieć w domu ciężko, wygląda na dobre miejsce w którym dzieci mogą się wyszaleć.
nemi byleś może w tym Hangar 646 ? pogoda nie rozpieszcza a siedzieć w domu ciężko, wygląda na dobre miejsce w którym dzieci mogą się wyszaleć.
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
U nas nadal otwarte okna
, aczkolwiek wczoraj i dziś olejowałem parkiet, to i wietrzyć musiałem
.
Ja nadal w tshercie i spodenkach, żona już na długi rękaw.......Winter is Coming
Ja nadal w tshercie i spodenkach, żona już na długi rękaw.......Winter is Coming
..::Born To Rise Hell::..