loockas napisał(a):yasko napisał(a):1. Plastikowa kierownica mimo dość bogatego wyposażenia
Ale że bez skóry? Czy ze skóra jest z plastikowego wężą? Bo bez skóry to chyba nie widziałem, a że jest ona ze sztucznej świni to inna kwestia
yasko napisał(a):Czy w 1.4 TCe można ponieść moc samym softem?
Pisałem kiedyś do GCS Tuning (chipsował mi Lagunę) i twierdził, że bezpiecznie to można zrobić raptem 10/15km więc uznałem że gra nie warta świeczki. Tym się i tak nikt ścigał nie będzie. A seria jedzie już całkiem znośnie jak na gabaryty tego auta.
Plastikowy wąż lub krowa są ok. Tu mam plastik jak w Daewoo Nubira.
CO do mocy to faktycznie słaby przyrost.
Dopisano 16 sie 2021 9:39:
Neonixos666 napisał(a):yasko napisał(a):2. Guzik ręcznego za daleko od kierowcy – powinni zamienić miejscami z przyciskiem tempomatu.
a po co dotykać tego guzika skora sam zaciąga ręczny jak gasimy silnik i sam wyłącza ręczny przy ruszaniu? w sumie to nie wiem kiedy go ostatnio dotykałem chyba jak chciałem coś sprawdzić na uruchomionym silniku i musiałem wtedy go użyć. Jest on w codziennej jeździe bardzo mało ,,dotykany"
Po pierwsze primo, nie zaciaga się automatycznie. Czy mam coś ustawić?
Po drugi promo, zwane secundo, automatycznej fukkcji hill holder też nie zauważyłem, więc zaciagam na skrzyzowaniu jak mam pod górkę.