Dołożenie koła dojazdowego
Strona 1 z 1
Witam. Posiadam CX-5 z 2019 r. Chcę dołożyć do samochodu koło dojazdowe (mam zestaw naprawczy). Czy ktoś może podesłać dane dotyczące styropianowego wypełnienia bagażnika. Chodzi mi o symbol, cokolwiek co pomogłoby mi zakupić ten element. Dodam, że aktualnie w tej przestrzeni mam subwoofer bose, który powinien zmieścić się w kole dojazdowym.
- Od: 20 paź 2020, 14:02
- Auto: CX-5, 2019, 2.0
adi25110 napisał(a):Zobacz tu:
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 7&t=214057
Widziałem ale nie chcę niszczyć istniejącego.
- Od: 20 paź 2020, 14:02
- Auto: CX-5, 2019, 2.0
mozna normalnie kupic
kolo dojazdowe mam jakbys chcial nowe nieuzywane, auto z czerwca 2018
kolo dojazdowe mam jakbys chcial nowe nieuzywane, auto z czerwca 2018
Przeczytaj ten wątek https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 5&t=137596, udaj się do ASO z pytaniem o dostępność wypełnienia... Nie wiem w czym problem. Nawet jak ktoś Ci poda symbol tych wypełnień to i tak musisz to w ASO kupić.
Jakby ktoś chciał to mam JeszcE jeden nieuzywany zapas z mazdy cx5 2019
300zl
biorac pod uwage iz wersja 2015 miala te same rozmiary opon co nowszy model to tak nadaje sie
Właśnie pojawiło mi się kolejne
Także mogę sprzedac
Nowe nieużywane
KENDA + styropian
Kto pierwszy ten lepszy priv
Także mogę sprzedac
Nowe nieużywane
KENDA + styropian
Kto pierwszy ten lepszy priv
Godolo napisał(a):Witam. Posiadam CX-5 z 2019 r. Chcę dołożyć do samochodu koło dojazdowe (mam zestaw naprawczy). Czy ktoś może podesłać dane dotyczące styropianowego wypełnienia bagażnika. Chodzi mi o symbol, cokolwiek co pomogłoby mi zakupić ten element. Dodam, że aktualnie w tej przestrzeni mam subwoofer bose, który powinien zmieścić się w kole dojazdowym.
Nie lepiej podnieść podłogę bagażnika o kilka cm i wsadzić koło pełnowymiarowe? Ja tak zrobiłem i mam spokój z prędkością przy dojazdówce.
Strona 1 z 1