Sprzęglo – wymiana – co i jak?
Strona 1 z 1
Cichy1977 napisał(a):koszt samego sprzegła
Coś mi się o uszy obiło że ~ 1kzł
Cichy1977 napisał(a):mozan sobie z tym samemu poradzi
jak masz pary tyle co dwa trzy byki, miejsce i umiejętności do tego to walcz
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
jeśli ori to koszt ok 1tyś jeśli JC to bedzie połowe taniej mam docisk z JC i jest narazie ok i nabijane tarcze w wawie wszystko jest narazie spoko jak długo
?
nie wiem
a koszt robocizny max 350zł sam nawet nie dotykaj 

Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
Winetou napisał(a):coś mi tu mocno badziewiem śmierdzi – za tanie...
Ja za kompletne sprzęgło Sachs'a z robocizną u zaprzyjaźnionego mechaniora wybuliłem lekko ponad 9 stówek
No i długo nie trzeba było czekać ..... sprzęgiełko się wysra...... suło a konkretnie tacza sprzęgła oczywiście miała być wzmocniona przez firmę P. Radzikowski i co ? 3000tyś km i rozsypała sie w drobny mak niestety chciałem mieć lepiej.....i musze kupić nowe standardowe DAIKIN 200zł koszt wymiany 300zł echhhhh
i pewnie wytrzyma spokojnie te 100tyś .
Zaznacze że na ori przejechałem 250000km

Zaznacze że na ori przejechałem 250000km
Mniam GTR
witam koszt takiego sprzegła w silniku 4 cylindrowym wersja 128KMlub 140KM to: docisk koło 400zł tarcza 170 łozysko 70(są to częsci orginalne japonskie) zamienniki sa tańsze ale niepolecam przy mocnieszej jezdzie wysiada po kilku miechach myśle że do twojego silnika sprzegło jest takie samo pozdrawiam
- Od: 24 lip 2006, 12:23
- Auto: mx5 1800ccm 1991
LuK napisał(a):krzynio to jaki masz teraz przebieg mazdy ? grubo ponad 250?
chce sie zorientowac na ile japonce zaprojektowali hehe
Spkojnie by wytrzymało 300000 ponieważ ślizgało się ale bardzo lekko na max obciążeniu ale że zmieniałem silnik to wymieinłem na nowe.
Mniam GTR
Strona 1 z 1