Ja jechałem nieśpiesznie, jakieś 130km/h a Tesla grzała pewnie coś koło 110km/h..
Co z tego, że może w 4sek do setki się rozpędzić, skoro na autostradzie musi ograniczać prędkość, żeby prądu nie brakło do najbliższej stacji..
www.mazdaspeed.pl
zadra napisał(a):zawsze można zrobić coś znacznie drożej niż można zrobić..
I tak na końcu jakiś frajer to kupi..
loockas napisał(a):Rozmawiałeś z kierowcą i Ci to powiedział? Może miał ochotę jechać 110km/h bo mu się nie śpieszyło? Ja często jeżdżę MX-5 ~110-120km/h po autostradach bo mi się szybciej nie chce. Dlaczego Ty jechałeś tylko 130, a nie 140km/h? Czyżbyś miał za mało paliwa czy za duże spalanie?![]()
Te cały wątek to jest taka trolownia EV, że aż jestem zdziwiony że Wasze posty nie latają jeszcze na wykopiezadra napisał(a):zawsze można zrobić coś znacznie drożej niż można zrobić..
I tak na końcu jakiś frajer to kupi..
Czym Ty byś teraz jeździł gdyby jakiś frajer nie kupił kiedyś nowej Hondy Civic, która zawsze cenowo odskakuje od konkurencji i jest po prostu droga?
piwo napisał(a): jakbys predkosci nie czul bys pewnie walil licznikowe 150km i bys szybciej byl na miejscu.
piwo napisał(a):w mx5 po prostu jak sie szybciej jezdzi to jest juz niekomfortowo i glosno. jakbys predkosci nie czul bys pewnie walil licznikowe 150km i bys szybciej byl na miejscu.
piwo napisał(a):fakt faktem ze te elektryki zamulaja.
piwo napisał(a): a dwa to chyba za bardzo kierowcy sa zapatrzeni w biezace zuzycie paliwa.
piwo napisał(a):i z czasem bolaczki zasiegu mina
loockas napisał(a):Rozmawiałeś z kierowcą i Ci to powiedział
loockas napisał(a):Dlaczego Ty jechałeś tylko 130, a nie 140km/h? Czyżbyś miał za mało paliwa czy za duże spalanie?
loockas napisał(a):Czym Ty byś teraz jeździł gdyby jakiś frajer nie kupił kiedyś nowej Hondy Civic
zadra napisał(a):To nie były niemieckie łzy, tylko nasze Polskie .
Zresztą co to dla Ciebie za różnica..
zadra napisał(a):Jechałem z tak obraną prędkością ze względów komfortu jazdy
zadra napisał(a):Dlaczego o osobach których nie znasz tak niewybrednie się wypowiadasz?
piwo napisał(a):Ja wiem że to częsty argument, ale takie sytuacje się praktycznie nie zdarzają a jak zdarzają to nie częściej niż u tych jadących 30km/h.
brii napisał(a):polskie (przymiotniki piszemy z małej litery)
zadra napisał(a):brii napisał(a):polskie (przymiotniki piszemy z małej litery)
Z pełną premedytacją napisałem ten przymiotnik z dużej litery
zadra napisał(a):Z pełną premedytacją napisałem ten przymiotnik z dużej litery
loockas napisał(a):Te cały wątek to jest taka trolownia EV, że aż jestem zdziwiony że Wasze posty nie latają jeszcze na wykopie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości