Mazda MX-5 NA BP-T '91
rhodek napisał(a):Wszyscy tylko o autku ( ładne ,bardzo ładne)
ale na tylnym siedzeniu nikt nie zauważył ,że dwie śliczne dziewczyny siedziały
Hehehe, ale to bylo w mx6, laski leca tylko na mx6

bajer0 napisał(a):mam nadzieje, ze sie nie obrazisz ale dla mnie ten przod wyglada za ciezko. Wiem, wiem ze tylko marudzic potrafie, ale takie jest moje obiektywne odczucie
Reszta wyglada super Podoba mi sie, ze powaznie podszedles do tematu bo ostatnio power stickers i kult strumienicy rozwija sie w najlepsze
Proces selekcji byl bardzo dlugi i staranny. Bralem fotki zderzaka i przymierzalem w wirtualnej przestrzeni do fotki miaty. Ten bezapelacyjnie wygral z konkurnecją. Na zywo nie wyglada na taki potezny, mam nadzieje ze w Rykach przyznasz mi racje
Morder napisał(a):oj Piotruś jednak miałem rację..stajesz się fanem plastixów ;D
hehehe, troche mu pozawracamy tylek i doklei w koncu Piotruś jakies progi
Puhcio napisał(a):Moze to będzie dla Ciebie dalszą inspiracją Jak dla mnie bomba ...
Moje tajemne plany obejmuja dokladnie ta konwersje

Less roof, more fun

Puhcio napisał(a):Duzo lepiej to wyglada niz normalnie ... ta jeszcze dostala delikatne listwy chromowe. Natomiast leusy z tylu mnie sie nie podobaja. (ta mazda stoi na allegro)
Lexy w miacie to zło. Pasuja jak pięśc do nosa. A co do chromu to mysle ze to co jest w srodku w zupelnosci wystarczy
Less roof, more fun

Witam, po raz pierwszy pisze na tym forum. Przesledzilem temat i jak wszyscy gratuluje wyboru
. Ja tez kupilem miate tyle ze czarna
. Szukam jakiegos rozsadnego tuningu zewnetrznego, prosilbym o rade, ewentulanie linki. Interesuje mnie tez car audio (sredniej klasy), warto zakladac?
pozdrawiam!
- Od: 3 sie 2006, 12:26
- Auto: Mazda MX5 Miata
CZesc Maciek! Wskakuj na www.miata.net i w szczegolnosci na www.cardomain.com znajdziesz tam mnostwo inspiracji odnosnie miatek ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Less roof, more fun

Dziekuje!
Mam straszny problem, poniewaz jestem w fazie naprawy mojej miaty ;/. Sprowadzilem ja z niemiec, wszystko swietnie, samochod utrzymany w stanie idealnym, zamowilem juz spoiler przedni wysle niedlugo fotki
, dokupilem swiatla przeciwmielne i jeszcze troche rzeczy, ale to zobaczycie na zdjeciach
. Nie chce zrobic wies tuningu (zebyscie sobie nie mysleli
). Mam jednak wielki problem z wahaczem dolnym lewym z przodu... nie moge go nigdzie znalesc ://. W mazdzie chca 1200-1500
! Czesto slysze ze wahacz moze nie pasowac poniewaz jest to wersja amerykanska, natomiast inni twierdza ze nie ma zadnej roznicy. Znalazlem juz jeden konkretny kontakt ktory prawdopodobnie bedzie mial ta czesc w srode (400 zl). W samochodzie musze wymienic : wahacz, lacznik stabilizatora. Jezeli uda mi sie znalesc ta czesc to samochodzik wyruszy z warsztatu juz za pare dni
Bardzo prosze o pomoc!
Jezeli wiecie cos na temat wahaczy...... Jakies rady... Moze link
Szukam tych czesci juz od 5 dni, tzn lacznik jest wszedzie za smieszne pieniazki a mianowice 35 zl, Znalazlem juz amerykanski kod tej czesci i mam wszelkie potrzebne info, ale poszukiwania zaowocowaly jak dotad jedynie jednym kontaktem i to jeszcze nie pewnym. Moj numer gg: 4467513, e-mail: whoopee@o2.pl, jak tylko wyremontuje miatke
zapisuje sie do klubu i mam nadzieje bedziemy mogli sie spotkac i wymienic wrazeniami, a moze nawet male 1/4
Five Moja miatka bedzie podobna lekko
ale te felgi masz niesamowite
Jestem tez ciekawy czy robiles cos jeszcze w srodku, car audio? oswietlenie? itp. Z gory dziekuje za kontakt i pomoc!!! Pozdrawiam

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Klasyka – tyle można powiedzieć o Maździe MX-5, ale lekki tuning nie zaszkodzi 
spoiler wyglada tak
http://www.cardomain.com/ride/175511, jak wam sie podoba?
Jeszcze jedno pytanie
Nie znam sie na mechanice na tyle zeby stwierdzic jaki filt powietrza bedzie dobry do miatki. Czy ktos z was juz monotowal? Ile uzyskaliscie KM? Pozdrawiam
Jeszcze jedno pytanie
troszke pozno pisze, ale jestem tutaj od paru miut, chce powiedziec wlascicielowi wielkie gratulacje ladnego autka... ah... Ci bydgoszczanie...
-
Gość
kassina napisał(a):troszke pozno pisze, ale jestem tutaj od paru miut, chce powiedziec wlascicielowi wielkie gratulacje ladnego autka... ah... Ci bydgoszczanie...
Refleks mam znakomity, nie ma co

Less roof, more fun

W końcu widziałem Twój bolid na żywo... Piekna furka... i... strasznie niska
Pozdro
P.S. szkoda ze zadnego drifciku nie pokazałes
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):...strasznie niska
...niska powiadasz
Jacol napisał(a):W końcu widziałem Twój bolid na żywo... Piekna furka... i... strasznie niska Pozdro
Dziekuje, dziekuje
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):zaprasamy do bydzi na pokaz
A rozmawialiśmy poźniej żeby wpaść do Ciebie
P.S. Szkoda ze nie skorzystałem dzisiaj z G-Techa... ale w Bydzi na bank spróbuje
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)