MM4zda napisał(a):Nie, nie mamy. Miałeś wymieniane panele wraz z uszczelkami na nowe rozwiązanie? Jak nie to pewnie górna listwa się przesunęła i wypychała Ci panel (możliwe) Na zagranicznym forum ktoś miał taki problem, że odchodził ten panel, nic innego Ci nie zostaje jak zgłosić do ASO na gwarancję bo tak nie powinno być
Nie miałem. Z resztą ASO twierdzi, że ten problem nie dotyczy wersji sedan. Zobaczymy, co będzie latem, bo mam wrażenie, że ta przerwa pomiędzy drzwiami już jest nieco mniejsza od strony drzwi kierowcy niż drzwi pasażera po drugiej stronie pojazdu.
Mam za to w zanadrzu wymianę klamek, bo po myciu przez 48 h nie działa ryglowanie dotykowe. A teoretycznie w moim autku nie powinno być już tego problemu, bo są dodatkowe, fabryczne taśmy uszczelniające, co było widać na zdjęciu klamki po jej demontażu, jakie pokazał mi doradca serwisowy ASO po wstępnej obdukcji. Zastanawiam się jakie elementy drzwi rozbierane są przy wymianie klamek. Może te listewki są częścią tej procedury?
Słupki "B" mam też obklejone folią PPF, ale nie zauważyłem i nie podejrzewam, by szpece od detailingu zrobili mi taką rzecz.