Czateria... 2021
Wystarczy zatrzymać się na mcdrive w trakcie jakiegoś wypadu i frytki fruwaja
najlepsze co można zrobić pod kątem dzieci zamawiając nowe auto..Koniecznie podsufitka w ciemnym kolorze. Bierze mnie zazdrość jak widzę te wszystkie S-Line itp sport style z ciemną podsufitka
reszta auta jaka by nie była (poza białym i beżem) da rade 

No to źle pilnowałeś bo przedostatnim razem piliśmy z michim łiskacza w drodze powrotnej
...i jadłem ciastko
Dzieci Ci po suficie w aucie deptają?
...i jadłem ciastko
Dominator napisał(a):Koniecznie podsufitka w ciemnym kolorze.
Dzieci Ci po suficie w aucie deptają?
Ja mam bezowa tapicerkę w Porsche i jest super, ważne żeby dywan był czarny. Skóra nie ma wielkiego znaczenia chociaż na biała to bym się nie zdecydował, jednak to ze względu od odbarwienia od spodni...
Eh święta, nażarty i jak zwyczaj każe 0,7 z teściem. Kupuje piłę po pijaku ciekawe co przyjdzie 

Ostatnio edytowano 5 kwi 2021, 14:26 przez Neonixos666, łącznie edytowano 1 raz
Dominator napisał(a):Ja to już uwra zapomniałem jak alko smakuje.. co do jasnej podsufitki, to element najtrudniejszy do wyczyszczenia. Nie trzeba po nim dreptać
u mnie zwykle podsufitka jest czysta, gorzej z wszechobecnym piachem z ziemniaków które czasem muszę przewieźć. Ogólnie u mnie nie musi się błyszczeć ale fajnie jak nie ma piachu i zacieków na boczkach drzwi
Neonixos666 napisał(a):karze
Że łot?
Dominator napisał(a):co do jasnej podsufitki, to element najtrudniejszy do wyczyszczenia
Niby czemu? Nie zauważyłem. A trochę ich wyczyściłem.
.
Grzyby napisał(a):Że łot?

ja dziś na spokojnie bez szaleństw bo jakoś dziwnie na żołądku, jutro pewnie do pracy.
U mnie +1 od wczoraj. Oglnie – 13 kg. Wczoraj byl pierwszy dzień odstępstwa od przymusowej diety.
Nadal 3 cyfry ale brakuje niewiele
. Do konca kwietnia 2 cyfry a do czerwca stabilizacja na pozimie 95KG.
Za 2 tygodnie jeszcze jedna operacja któa przedłuży brak wysiłku fizycznego.....po 32 latach...koniec okularów.....
. A co ta....pora zainwestować nieco PLN w siebie
.
Nadal 3 cyfry ale brakuje niewiele
Za 2 tygodnie jeszcze jedna operacja któa przedłuży brak wysiłku fizycznego.....po 32 latach...koniec okularów.....
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):A co ta....pora zainwestować nieco PLN w siebie .
też tak zrobiłem... kupiłem wie pary butów na promocji w CCC

Eh....się nacieszyłem ekspresem po wymianie żaren....
Padła pompka ciśnienia :/. Na szczęście – 10 minut i wyjęta.
Zamówiłem nową za 50 PLN.....mam nadzieję że uda się go na nowej uruchomić.
P.S. nowa pompka ciśnienia kosztuje mniej jak jedno żarno do ekspresu.......
Padła pompka ciśnienia :/. Na szczęście – 10 minut i wyjęta.
Zamówiłem nową za 50 PLN.....mam nadzieję że uda się go na nowej uruchomić.
P.S. nowa pompka ciśnienia kosztuje mniej jak jedno żarno do ekspresu.......
Johnny niedługo będzie kupował uszkodzone ekspresy i naprawiał 

Zgadnij co robiłem dziś na OLX
.
Już wiem, że Philips i ogólnie Saeco są raczej wdzięczne do naprawy. Przynajmniej dobrze się je rozbiera, nie ma dziesiątek ukrytych zaczepów. Po prostu śruby torxy i zdejmiesz każdy fragment. Dostęp do wszystkiego jest bardzo przyzwoity.
Jak na razie wydałem na niego 200 PLN – żarna plus młynek, czyli jakieś 17% aktualnej wartosci ekspresu.
Zrobił około 2000-2500 kaw w 1,5 roku. Jeśli tyle tylko wydam za kolejne kawy, to uznam go za dobry zakup.
Myślałem aby zrobić lekki tuning i kupić nieco mocniejszą pompę. Ciśnienie powinno wzrosnąć o 0,5 Bara. Mozliwe że miałoby to wpłyn na nieco lepszą jakość parzonej kawy. Ale ostatecznie się nieodwazyłem
.
Moze nasteonym razem
.
Już wiem, że Philips i ogólnie Saeco są raczej wdzięczne do naprawy. Przynajmniej dobrze się je rozbiera, nie ma dziesiątek ukrytych zaczepów. Po prostu śruby torxy i zdejmiesz każdy fragment. Dostęp do wszystkiego jest bardzo przyzwoity.
Jak na razie wydałem na niego 200 PLN – żarna plus młynek, czyli jakieś 17% aktualnej wartosci ekspresu.
Zrobił około 2000-2500 kaw w 1,5 roku. Jeśli tyle tylko wydam za kolejne kawy, to uznam go za dobry zakup.
Myślałem aby zrobić lekki tuning i kupić nieco mocniejszą pompę. Ciśnienie powinno wzrosnąć o 0,5 Bara. Mozliwe że miałoby to wpłyn na nieco lepszą jakość parzonej kawy. Ale ostatecznie się nieodwazyłem
Moze nasteonym razem