marek napisał(a):współczuję Scenikowi
Pakowałem w niego naprawdę sporo towaru i ma takie zawieszenie że nie siada mocno i nie wdać tego obciążenia.
Dopisano 17 mar 2021 21:39:
www.mazdaspeed.pl
marek napisał(a):współczuję Scenikowi
nemi napisał(a):Ja w ub. roku miałem ponad 900 litrów przestrzeni bagażowej, czas jazdy wydłużył się nieznacznie, spalanie wzrosło znikomo – gdybym nie jechał na kemping, to z palcem wziąłbym te 4 hulajnogi. I włosów z głowy bym nie rwał, nawet jeśli byśmy nie skorzystali za dużo
Neonixos666 napisał(a):Pakowałem w niego naprawdę sporo towaru i ma takie zawieszenie że nie siada mocno i nie wdać tego obciążenia.
loockas napisał(a):Ja wiozłem stół i 4 krzesła Jak się wywali fotele z tyłu to jest naprawdę z tego mały bus...
Krzemol napisał(a):loockas napisał(a):Poza tym i tak nigdzie nie pojedziemy, niestety. Przestaje mieć złudzenia.
Nawet tak nie mów![]()
zadra napisał(a):Pozostaje tylko alkihol z polo-coctą mieszać z nudów, jeśli pogoda nie dopisze...
koła nie ale amortyzator już takDominator napisał(a):Dobrze że jest hak, koła nie wejdą do bagażnika
nemi napisał(a):Ja mam pod trampoliną łysy placek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości