loockas napisał(a):I słyszysz wtedy swoje myśli?![]()
Ledwo ale jeszcze da się żyć

www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):Jak sobie pomyślę o wszystkich wakacjach w PL do tej pory, to nie znam dobrego miejsca, że wszędzie czy na długich dystansach można poruszać się hulajnogami bezpieczenie z dziećmi.
marek napisał(a):btw. Mazda to badziewieostatnio zaskoczyłem się, że w 6 GH nie można stanąć pod otwartą klapą w kombi
marek napisał(a):w 6 GH nie można stanąć pod otwartą klapą w kombi
loockas napisał(a):Nie no spoko, ja to rozumiem. Gdybym miał jechać vanem na takie wakacje, to pewnie bym też wrzucił. Jednak uważam, ze w osobówce to nie ma szans, bo wiem ile zajmuje hulajnoga dla dorosłych. Wprawdzie mam M365 na aku ale ona wcale nie jest dużo wieksza od zwykłej.
Krzemol napisał(a):można ją jeszcze drugi raz popchać i idzie jeszcze wyżej?
nemi napisał(a):a w ub. roku miałem ponad 900 litrów przestrzeni bagażowej, czas jazdy wydłużył się nieznacznie, spalanie wzrosło znikomo – gdybym nie jechał na kemping, to z palcem wziąłbym te 4 hulajnogi. I włosów z głowy bym nie rwał, nawet jeśli byśmy nie skorzystali za dużo
Krzemol napisał(a):A nie ma tam czasem jak w 5 że po otwarciu można ją jeszcze drugi raz popchać i idzie jeszcze wyżej
nemi napisał(a):do kite surfingu
Beny napisał(a):Ale macie problemy, na wakacje Mateusz ogłosi 4fale i nigdzie nie pojedziemy
Neonixos666 napisał(a):też zakupy do sklepu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości