Brii, wierzę

Jednak przy 4 osobowej rodzinie MX-5 staje się niepraktyczne nawet z pominięciem bagażnika

Ale tak jak pisałem, po etapie wózków sprawa robi się znacznie prostsza i tak naprawdę wszystko zamyka się w walizkach, dlatego dla mnie sedan już naprawdę jest ok

Jedyne czego nie wsadzę do sedana to rowery, ale na dobrą sprawę nie wsadzę tego do żadnego innego auta które miałem do tej pory więc i tak trzeba hak z bagażnikiem rowerowym

Poza tym głównie jeżdzę sam, więc mi bagażnik MX-5 wystarcza.
Nie ukrywam jednak że posiadanie takiego pudła jak Scenic się przydaje, zwłaszcza w domu jednorodzinnym gdzie często coś wywożę (ostatnio załadowałem go po dach kartonami na PSZOK). Pewnie przyda się jeszcze w czasie budowy. Poza tym podoba mi się mieć samochód w którym się kompletnie nie przejmuje uwalonymi dywanikami czy tapicerką :P Chodzi mi cały czas po głowie żeby Scenica zastąpić jakimś 4 łapem w powiedzmy 2x budżecie, takim typowym do tyrania na ~2 lata. Z jednej strony przyda się przy budowie, wyskoczę na narty, z rowerami i przy okazji spróbowałbym innego, nieznanego dotąd segmentu

Ale jak patrzę na te auta to nie mogę znaleźć nic czym bym chciał jeździć
Dopisano 17 mar 2021 13:24:Beny napisał(a):Lockas Ty chyba budowę zaczynasz rozglądałeś się już za jakimś haiglajnem w kombi
Uprzedziłeś mojego posta, masz wyżej co o tym myślę

Mam Scenica, bije każde kombi