Dziś widziałem grubasa takiego 1,5 raza większego ode mnie tankujacego coś B1 jakiegoś Aixiama czy coś w podobie....Jak on się tam mieścił nie wiem.
Czateria... 2021
200 koni to absolutne minimum do jazdy oczywiście nie do ścigania się ale do zapewnienia sobie pewnej przewagi co do planowania trasy na drodze wielopasmowej 
Dziś widziałem grubasa takiego 1,5 raza większego ode mnie tankujacego coś B1 jakiegoś Aixiama czy coś w podobie....Jak on się tam mieścił nie wiem.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Dzisiaj zamówiłem coś w restauracji i obsługa pozwoliła mi to zjeść w środku, przy stoliku
Naprawdę nie kryłem wzruszenia...
wszystko kwestia masy

Gib napisał(a):200 koni to absolutne minimum
wszystko kwestia masy
Gib napisał(a):200 koni to absolutne minimum
loockas napisał(a):wszystko kwestia masy
Dokładnie – przynajmniej 200KM i mniej niż 200kg – wtedy dopiero można mówić o dobrych osiągach
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
mi brakuje większej mocy na trasach autostradowych. Czasami fajnie by się było szybciej zebrać. Tak do codziennej jazdy to co oferuje ioniq jest więcej niż wystarczajace. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby ktoś szybciej ruszył ze świateł ode mnie
cały czas mnie to jara
Szkoda że on tak nie leci równo do 160 jak robi o to od 0-80
W "czystym" EV to musi być świetne uczucie
Znowu MX nie ma problemów na autostradzie z mocą. Tylko że kto by chciał po niej jeździć MXem

Znowu MX nie ma problemów na autostradzie z mocą. Tylko że kto by chciał po niej jeździć MXem

loockas napisał(a):Znowu MX nie ma problemów na autostradzie z mocą. Tylko że kto by chciał po niej jeździć MXem
No kurde przy -1 i 110km/h mówiłeś, ze Ci się podobało
loockas napisał(a):Szkoda że on tak nie leci równo do 160 jak robi o to od 0-80
Potrzebna większa hybryda
Bezproblemowo – serwisy Infiniti ciągle są i będą przez przynajmniej 10 lat. Prócz tego większość serwisów Nissana też te samochodu obsługuje. Formalnie w tym momencie nie mają w ofercie modeli na sprzedaż na rynek EU, niewykluczone, że wrócą ze sprzedażą za kilka lat.
Szymon napisał(a):No kurde przy -1 i 110km/h mówiłeś, ze Ci się podobało
do 10 minut jest ok
brii napisał(a):Potrzebna większa hybryda
O to to
brii napisał(a):Bezproblemowo – serwisy Infiniti ciągle są i będą przez przynajmniej 10 lat. Prócz tego większość serwisów Nissana też te samochodu obsługuje.
Mówisz że takie używane q50s to wciąż dobry pomysł? Hmmm....
Powiem tak – ja bym brał. A biorąc pod uwagę wyceny to chyba nie specjalnie ludziom przeszkadza to, że nowych się nie sprzedaje. Praktycznie wszystkiego graty krzyżują się w katalogu z częściami z GT-R i 350Z/370Z więc raczej bym się nie obawiał o to, że zostanie się z klopsem. Jestem na tyle zadowolony, że nawet nie mam ochoty rozważać zmiany.
Świetna cena – widać, że bardzo zależy mu na sprzedaży.
Dopisano 17 mar 2021 12:47:
Ale kształt dobry – wiele sedanów ma mniej pakowny bagażnik mimo większej pojemności w litrach. Ogólnie jeśli zależy komuś na przestrzeni bagażowej to o sedanach lepiej zapomnieć
jacobs napisał(a):https://www.otomoto.pl/oferta/infiniti- ... 86ab9bd39c
Świetna cena – widać, że bardzo zależy mu na sprzedaży.
Dopisano 17 mar 2021 12:47:
jacobs napisał(a):Ale bagażnik mały
Ale kształt dobry – wiele sedanów ma mniej pakowny bagażnik mimo większej pojemności w litrach. Ogólnie jeśli zależy komuś na przestrzeni bagażowej to o sedanach lepiej zapomnieć
Mam kolegę który z jednym dzieciakiem (z fotelikiem i wózkiem) nie narzeka na Q ale każdy HB będzie pod względem bagażowym praktyczniejszy.
NJakbym nadal miał jedno to bym wziął, szczerze mówiąc. Musiałbym tylko wsiąść do srodka i zobaczyc jak to wnętrze na żywo wyglada bo na zdjęciach jakoś mnie nie przekonuje.
Z dwojgiem dzieci (i np. dwoma wózkami), raczej nie ma szans
Z dwojgiem dzieci (i np. dwoma wózkami), raczej nie ma szans
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs napisał(a):zobaczyc jak to wnętrze na żywo wyglada
Stylistyka to sprawa gustu ale materiały w porównaniu do obecnych Audi to półka wyżej.
nemi napisał(a):Nadmienię, że tym autem jeździła trójka dzieci
Dla siedzącego z tyłu po środku to było torturą