Mazda6 GH L5 '08 2.5 PB Sport
He he jaka szpachla
Zdjęć nie mam, jedynie zrobiłem przed i po dla siebie. Ogólnie jestem bardzo zadowolony, malowana w komorze lakier dobrany idealnie.Nawet na zderzaku gdzie dużo osób twierdzi że zawsze będzie różnica względem błotników.
Zdjęć nie mam, jedynie zrobiłem przed i po dla siebie. Ogólnie jestem bardzo zadowolony, malowana w komorze lakier dobrany idealnie.Nawet na zderzaku gdzie dużo osób twierdzi że zawsze będzie różnica względem błotników.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Mazda już wygłuszona,udało się poskładać wszystko do kupy
Różnica jest zauważalna, niestety jak to w Gh szum z przednich drzwi/uszczelek jest denerwujący. W planach wygluszenie drzwi, przednie nadkola myślę zrobić masa wygłuszajaca noxudola.
Ostatnio założyłem też moduł kierunkowskazów, mieszek, podłokietnik i dźwignią ręcznego obszyta została skóra z czerwonymi nicią.
Na koniec wpadła stacja sinosmarta.
Różnica jest zauważalna, niestety jak to w Gh szum z przednich drzwi/uszczelek jest denerwujący. W planach wygluszenie drzwi, przednie nadkola myślę zrobić masa wygłuszajaca noxudola.
Ostatnio założyłem też moduł kierunkowskazów, mieszek, podłokietnik i dźwignią ręcznego obszyta została skóra z czerwonymi nicią.
Na koniec wpadła stacja sinosmarta.
-
Przemek...
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Panie no wsio iligancko Może jest i jest pracy przy wygłuszeniu ale to procentuje na lata później
Nightfallówna
Nie wiem jak w maździe ale w jakimś aucie słyszałem o patencie na wsuwanie w uszczelki drzwi jakiegoś gumowego węża czy coś w tym stylu. W google pewnie coś będzie. Może by coś tak pokombinować.. Dobra robota Przemku Ja też bym wygluszyl ale warunków i czasu brak
Hello,
konkretna robota z tym wygłuszeniem Kiedyś będzie trzeba chyba o tym pomyśleć. Mieszek i podłokietnik też dobrze wygląda. Jak sprawuje się stacja multimedialna? Działa wszystko z kierownicy i górny wyświetlacz? Jaki to model?
Pozdrawiam
konkretna robota z tym wygłuszeniem Kiedyś będzie trzeba chyba o tym pomyśleć. Mieszek i podłokietnik też dobrze wygląda. Jak sprawuje się stacja multimedialna? Działa wszystko z kierownicy i górny wyświetlacz? Jaki to model?
Pozdrawiam
Dominik miałem wężyk z mikrogumy, kupiłem 8 mm i byl za gruby.Dzrwi zamykały się z oporem ale niestety nie widziałem większej różnicy przed /po.
A w starej audi a4 w tych samych warunkach na autostradzie była cisza
O stacji za dużo nie powiem bo mam ją od niedzieli, dopiero podłączyłem.
Sinosmart 4gb.
A w starej audi a4 w tych samych warunkach na autostradzie była cisza
O stacji za dużo nie powiem bo mam ją od niedzieli, dopiero podłączyłem.
Sinosmart 4gb.
-
Przemek...
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Przy 216tys padł jeden xenon, wymiana nigdy nie była prostsza
Miał być osram night breaker laser a wpadł tungsram white xensation.
Lewy założony prawy stary. Prawa lampa ma wyczyszcona soczewkę a wydaje mi się że lewa i tak daje więcej światła.
Miał być osram night breaker laser a wpadł tungsram white xensation.
Lewy założony prawy stary. Prawa lampa ma wyczyszcona soczewkę a wydaje mi się że lewa i tak daje więcej światła.
-
Przemek...
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Dominator napisał(a):Nie wiem jak w maździe ale w jakimś aucie słyszałem o patencie na wsuwanie w uszczelki drzwi jakiegoś gumowego węża czy coś w tym stylu. W google pewnie coś będzie. Może by coś tak pokombinować.. Dobra robota Przemku Ja też bym wygluszyl ale warunków i czasu brak
Kritik w swojej 3-ce takie patenty wstawiał.
Beny napisał(a):przednie nadkola myślę zrobić masa wygłuszajaca noxudola.
Jestem zainteresowany wynikami opiniami i kosztami
Wygłuszenie – dobra robota.
Opisz później odczucia, co się poprawiło i jak to odbierasz subiektywnie.
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Wcześniej jadąc bez rolety było słychać szum z tyłu,zasuniecie trochę go tłumiki teraz jest cicho.
Noxudol 3100 70zl puszka może starczy, do tego wzorem innych użytkowników mata na plastikowe nadkola.
Widziałem też na alli taka uszczelkę która się w kabinie wsadza między szybę a deskę może zamówię.
UCASH jeszcze pasy by pasowało na czerwono
Noxudol 3100 70zl puszka może starczy, do tego wzorem innych użytkowników mata na plastikowe nadkola.
Widziałem też na alli taka uszczelkę która się w kabinie wsadza między szybę a deskę może zamówię.
UCASH jeszcze pasy by pasowało na czerwono
-
Przemek...
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Fajna robota z wygłuszeniem no i obszycie wygląda super. Taka kiere musi się fajnie trzymać w rękach
Beny napisał(a):Prawa lampa ma wyczyszcona soczewkę a wydaje mi się że lewa i tak daje więcej światła.
Faktycznie jakby świecił bardziej w górę... Nie ma tam czasem regulacji lampy na imbus?
Choć może faktycznie stary świeci słabiej
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
uuu krzywka wytarta silnik złom
Ładnie czysto w motorze a to podstawa