Od 3dni co znalazłem to zaraz sprzedane. Ale dziś trafiłem radzieckie za 180zl,a sprzedawały się nawet po 350zl
Facet mówi że zanim do niego dojechałem miał 10telefonow a byłem pół godziny od wystawienia ogłoszenia.www.mazdaspeed.pl
Od 3dni co znalazłem to zaraz sprzedane. Ale dziś trafiłem radzieckie za 180zl,a sprzedawały się nawet po 350zl
Facet mówi że zanim do niego dojechałem miał 10telefonow a byłem pół godziny od wystawienia ogłoszenia.

motomike6 napisał(a):Szymon jakieś wieści w sprawie drona ?
rano może być ciekawie .. obecnie -11. Byłem ( nie śmiejcie się bo to ponoć ostatnio modne) pomorsowac, przy takiej temperaturze jeszcze nie tego nie robiłem Dominator napisał(a):honda dzisiaj miała opory żeby szybko zapalić, Aku nowy. Po uruchomieniu dym jakby papieża wybierali rano może być ciekawie .. obecnie -11.
Dominator napisał(a):Też dzisiaj byłem na sankach ale robiłem za konia pociągowego![]()
Co do diesla.. honda dzisiaj miała opory żeby szybko zapalić, Aku nowy.)

zadra napisał(a):Mimo iż benzyna, na 5w30, to pierwszy obrót rozrusznika był wyraźnie słabszy jak kolejny po którym odpaliła.
Beny napisał(a):Kurde ale walka na olx o sanki.Od 3dni co znalazłem to zaraz sprzedane. Ale dziś trafiłem radzieckie za 180zl,a sprzedawały się nawet po 350zl
Facet mówi że zanim do niego dojechałem miał 10telefonow a byłem pół godziny od wystawienia ogłoszenia.
imho dobrze złozony, wyglądały identycznie. Kiedyś się tylko odkręciła obejma i cała kolumna kierownicy poszła do góry na hopie, więc skończyło się mega glebą Neonixos666 napisał(a):zadra napisał(a):Mimo iż benzyna, na 5w30, to pierwszy obrót rozrusznika był wyraźnie słabszy jak kolejny po którym odpaliła.
musiał akumulator się trochę wzbudzić i potem już poszło
zadra napisał(a):Miał prawo brać drugi oddech – pamięta chyba jeszcze mojego comprexa..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Neonixos666 i 13 gości