Mam kolejne egzemplarze, ale nic przed 6 stycznia nie zamierzam oglądać...szkoda nerwów
Czateria... 2021
eh.....życie byłoby prostsze.......
, ale nie jest i poszukiwania trwają dalej.
Mam kolejne egzemplarze, ale nic przed 6 stycznia nie zamierzam oglądać...szkoda nerwów
..::Born To Rise Hell::..
Ja żałuję, że nie wziąłem 55". Spokojnie by mi się zmieścił, ale dopiero teraz to wiem. Myślałem, że głupio by wyglądał taki o szerokości szafki. Przez myśl mi przeszło, żeby oddać i dopłacić (groszowe sprawy, niemal ta sama cena), ale dałem spokój.
Na S17 widziałem Alfę 166 chyba. Stała na poboczu z maską w górze, a deszcz lał strasznie
.
Od razu pomyślałem o takim jednym, co sprzedał na szczęście
Na S17 widziałem Alfę 166 chyba. Stała na poboczu z maską w górze, a deszcz lał strasznie
Od razu pomyślałem o takim jednym, co sprzedał na szczęście
nemi napisał(a):Od razu pomyślałem o takim jednym, co sprzedał na szczęście
Na szczęście nie na szczęście, to już chyba choroba bo ogłoszenia z nimi nadal przeglądam
radzi89 napisał(a):Mr_Bartek napisał(a):Ładnie. Wszystko OEM czy były jakieś patenty przy naprawie i przeróbce na EU?
Wszystko OEM, teoretycznie lampy można przerabiać ale kupiłem oryginalne EU, licznik był w biedniejszej wersji więc kupiłem w pełni elektroniczny więc też jest EU. Praktycznie teraz auto nie do odróżnienia. Problemów w sumie nie było żadnych znaczących. Jedynie niespodzianka – była pęknięta przednia szyba, kompletnie niewidoczne i w dodatku nie od stłuczki. Jakiś dupek na etapie transportu ukradł pióro wycieraczki – ramię uderzyło w szybę i było pod nim pęknięcie. Drobny problem był też ze znalezieniem chłodnicy, trzeba było kupić nową bo jest ich tyle różnych modeli do jednego auta, że można dostać szału. Auto naprawione na prawdę zgodnie ze sztuką, tak na prawdę gdyby nie VIN USA to śmiało można sprzedawać jako bezwypadkowe – nikt by nie doszedł do tego, że ktoś cokolwiek naprawiał. Wszystko w oryginalnym lakierze, wszystko w oryginalnych częściach. Tak czy siak lepiej być szczerym niż później się tłumaczyć
widać że nie jesteś handlarz
Dopisano Śr gru 30, 2020 22:39:38:
ja mam tylko 43" LEG LED 4K, ale przesiadka z samsunga LCD 40" z 2009 roku to przepaść była. Odległość 2,7m i telewizor jest za mały
Dopisano Śr gru 30, 2020 22:42:32:
nemi napisał(a):Ja ciągle myślę o szalonych autach. Ale nic nie będę robił
ja kombinuje jak ustawić interesujące mnie filtry na otomoto, żeby mi przysyłało ogłoszenia bo może coś ciekawego się pojawi
Auta to dla mnie jakiś dodatek finansowy i spełnienie pasji wiec niejako łącze przyjemne z pożytecznym.
Robię je jednak jak pod siebie więc wiadomo, że zarobek mniejszy ale sen spokojniejszy
Jak uda się sprzedać korzystnie oba auta to będę się zastanawiał nad sprzedażą 340i. Kocham to auto i jest świetne
Ale możliwe ze zamiast niego po prostu bym używał na codzień aut, lub auta które będą na sprzedaż. Zawsze to jakiś dodatkowy kapitał.
Robię je jednak jak pod siebie więc wiadomo, że zarobek mniejszy ale sen spokojniejszy

Jak uda się sprzedać korzystnie oba auta to będę się zastanawiał nad sprzedażą 340i. Kocham to auto i jest świetne
Ale możliwe ze zamiast niego po prostu bym używał na codzień aut, lub auta które będą na sprzedaż. Zawsze to jakiś dodatkowy kapitał.
Plan spoko, zazdroszczę. Sam nie raz o tym myślałem, ale nie mam kompletnie czasu się tym zająć. Poza tym boję się o to, że chcąc być tak uczciwy jak Ty (a chciałbym ofc) będziesz konkurował z Mirkami, a ten rynek wydaje mi się być strasznie zgnity... Wprawdzie społeczeństwo już dojrzewa w tej kwestii, ale wciąż masa ludzi woli kupić od Mirka taniej niż dołożyć do pewniaka. Z resztą z tymi pewniakami też różnie bywa. Ciężki biznes mimo wszystko. Chyba, że trafisz na źródło z bardzo tanimi autami, wypracujesz swoje kanały i będziesz mógł marżą tak operować żeby konkurować na rynku. Powodzenia, dawaj znać w każdym razie jak to się rozkręci 
Radzi, Bunia wygląda pięknie... ale powiedz mi – czemu na wyświetlaczu stary interfejs? W nowej jedynce i trójce jest już nowszy, a przecież to już seria G
Wystawiona już jest?
Wystawiona już jest?
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
Tak auto już wystawione. Później podrzucę link. Bmw 5 to pierwszy model serii G. Nowy interfejs taki jak w 1 i 3 jest w niej dopiero po liftingu, a ten był kilka miesięcy temu. Toeretycznie można go wgrać ale wolałem zgodnie z vin.
Zobaczymy później czy to odwaga czy i przedsiębiorczość czy naiwność i głupota 

radzi89 napisał(a):Zobaczymy później czy to odwaga czy i przedsiębiorczość czy naiwność i głupota
Kibicujemy żeby jednak sie udało. Po tym co piszesz widać że wkładasz w to sporo pracy więc i efekty będą

skoro nowe są tańsze po nowym roku to i używki
.

Cena do negocjacji ze względu na wyprzedaż rocznika! 
Tak naprawdę, to teraz trend wydaje się odwrotny
.
Elektryki nie tanieją, a w ramach zachęty do nich drożeją tradycyjne
. A dochodzi już do tego, że elektryka opłaca się "tankować" tylko w domu, bo stacje ładowania są koszmarnie drogie. Gdzieś widziałem niedawno test, gdzie w trasie wyszło elektrykiem dwa razy drożej niż Dieslem.
Pewnie za 2-3 lata coś będę kupował, mam nadzieję, że jeszcze Diesle będą istniały.
Elektryki nie tanieją, a w ramach zachęty do nich drożeją tradycyjne

Pewnie za 2-3 lata coś będę kupował, mam nadzieję, że jeszcze Diesle będą istniały.
Mnie najbardziej ruszają ceny kompaktów. Mam wrażenie, że producenci trochę szaleją. Powoli bez 80 tysięcy nie ma co podchodzić do w miarę podstawowego kompakta. Golf w podstawie to wg. Konfiguratora 77 tysięcy. Nie wiem jak aktualnie z rabatami.