Czateria... 2021
Z racji że okres przed świąteczny pamiętajcie o tym aby nikomu nie zabrakło w bagażniku podstawowego wyposażenia który każdy podróżujący powinien posiadać.

Neonixos666 napisał(a):Z racji że okres przed świąteczny pamiętajcie o tym aby nikomu nie zabrakło w bagażniku podstawowego wyposażenia który każdy podróżujący powinien posiadać.![]()
Rozumiem, że to na potrącone zwierzęta przy drodze, by ulżyć w cierpieniu. A kumpel tylko z nożem sobie radzi
Bardziej myślałem o spadających gałęziach albo szeryfach zajeżdżających drogę 

Ja jestem z pokolenia ktory kazee obsługiwał
.
Po prostu stare dzwieki, nawet przed moim urodzeniem albo okres w ktorym nawet nie mowilem jest dla mnie interesujący. Szukam tam gdzie do tej pory nie zaglafalem, warunek aby to mialo 30 la.
Neo moj resciu ma jaks MS 023 chyba jakies prezent mu sie szykuje toncos duzego bym mu zakupi po nowym roku.
Po prostu stare dzwieki, nawet przed moim urodzeniem albo okres w ktorym nawet nie mowilem jest dla mnie interesujący. Szukam tam gdzie do tej pory nie zaglafalem, warunek aby to mialo 30 la.
Neo moj resciu ma jaks MS 023 chyba jakies prezent mu sie szykuje toncos duzego bym mu zakupi po nowym roku.
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Neo moj resciu ma jaks MS 023 chyba jakies prezent mu sie szykuje toncos duzego bym mu zakupi po nowym roku.
miałem niedawno nawet 023 fajna piła średniej klasy, jak byś chciał to ta piła ze zdjęcia jest na sprzedaż choć nie wiem czy teściu byłby zadowolony bo to już dość spory ciężar ale jeśli odpowiadała by to zrobimy dobrą cenę
https://www.olx.pl/oferta/pila-spalinow ... HPm5t.html
Patent z kartonem przy braku osłon to dobry pomysł jak widać wyciek wyraźny.
Jak by to był 1.9 to obstawiałbym magistralę wody bo lubiła rdzewieć ale tu raczej nie
Jak by to był 1.9 to obstawiałbym magistralę wody bo lubiła rdzewieć ale tu raczej nie
Odezwe się po nowym roku. On mieszka w puszczy kampinoskiej
, wiec jemy akurat coś sensownego sie przyda.
Dziewuchy poszły się odprowadzać. kurde coś mi się wydaje że po ich stanie bede musiał wezwac GOPR.....tak zrobion eto one dawno nie wychodziły od nas......
Dziewuchy poszły się odprowadzać. kurde coś mi się wydaje że po ich stanie bede musiał wezwac GOPR.....tak zrobion eto one dawno nie wychodziły od nas......
prezes83 napisał(a):Daj jakiś kawałek referencyjny![]()
jak dla mnie płyta CD Daft Punk "Random Access Memories" w szczególności kawalek "Giorgio", na końcu to nawet chyba 1Hz jest
do tego można jeszcze zapodać Archive "Again", Manchester Orchestra "I know how to speak" i "The silence" i oczywiście RHCP "Californication" i sobie wyrobisz jakieś zdanie o kolumnach
Dopisano So gru 19, 2020 1:05:19:
Neonixos666 napisał(a):Bardziej myślałem o spadających gałęziach albo szeryfach zajeżdżających drogę
kiedyś by mi się przydała
powrót do strażaków, hamowanie pojazdów z naprzeciwka i pół godziny czekania aż strażacy ogarnęli temat jeden i drugi – a drzewa obok kładły się tak, że stres tam był siedzieć w tym lesie.
marek napisał(a):jak dla mnie płyta CD Daft Punk "Random Access Memories" w szczególności kawalek "Giorgio", na końcu to nawet chyba 1Hz jestpołączenie elektroniki i instrumentów klasycznych na świetnie wyprodukowanej płycie wyciąga wszystko ze sprzętu
do tego można jeszcze zapodać Archive "Again", Manchester Orchestra "I know how to speak" i "The silence" i oczywiście RHCP "Californication" i sobie wyrobisz jakieś zdanie o kolumnach
Archive jeszcze OK, ale RHCP.....jakoś nie było wydania aby mi pasowało.
U mnie teraz winyl...i Nick Cave, DIG, Lazarus, DIG leci. Płyta w sama w sobie wyśmienita ale na winylu nie wybitna.
marek napisał(a):kiedyś by mi się przydała jechałem z kumplami do Szklarskiej 2 lata temu, wiało okrutnie, na odcinku Bolkowo-Jelenia mijamy strażaków którzy cięli przewrócone na drogę drzewo. może 2km dalej za zakrętem drzewo w poprzek, pasażer od razu wytrzeźwiał takie hamowanie było
powrót do strażaków, hamowanie pojazdów z naprzeciwka i pół godziny czekania aż strażacy ogarnęli temat jeden i drugi – a drzewa obok kładły się tak, że stres tam był siedzieć w tym lesie.
No i to bardzo dobry przykład że każdy powinien piłę w bagażniku mieć obok trójkąta i apteczki

Neonixos666 napisał(a):Patent z kartonem przy braku osłon to dobry pomysł jak widać wyciek wyraźny.
ubył 1cm ze zbiorniczka, jak wyglądała matka ziemia gdzie prawie cały szedł w świat nawet wolę nie myśleć....co najlepsze jak jeździ nie cieknie więc albo samouszczelniająca się pompa albo faktycznie któryś cybant nie działa
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):Neonixos666 napisał(a):Patent z kartonem przy braku osłon to dobry pomysł jak widać wyciek wyraźny.
ubył 1cm ze zbiorniczka, jak wyglądała matka ziemia gdzie prawie cały szedł w świat nawet wolę nie myśleć....co najlepsze jak jeździ nie cieknie więc albo samouszczelniająca się pompa albo faktycznie któryś cybant nie działa
to dziwne że w czasie jazdy nie ubywa, bo przecież jak się płyn nagrzeje to jest ciśnienie więc ewentualne nieszczelności wychodzą. Jak miałem w Alfie pęknięty zbiorniczek wyrównawczy (taka wada fabryczna
ale też występuje rozszerzalność cieplna przy gorącym płynie i może tamować wyciek.
Neonixos666 napisał(a):JohnnyB napisał(a):Neo moj resciu ma jaks MS 023 chyba jakies prezent mu sie szykuje toncos duzego bym mu zakupi po nowym roku.
miałem niedawno nawet 023 fajna piła średniej klasy, jak byś chciał to
Ty go zrozumiałe?

Dopisano 19 gru 2020 14:42:
Neonixos666 napisał(a):JohnnyB napisał(a):Neo moj resciu ma jaks MS 023 chyba jakies prezent mu sie szykuje toncos duzego bym mu zakupi po nowym roku.
miałem niedawno nawet 023 fajna piła średniej klasy, jak byś chciał to
Ty go zrozumiałe?

Odwiedziłem wczoraj spontanicznie Kraków wieczorkiem. Kurde, jak smutno. Pustki na rynku, w knajpach ciemno. Obawiam się że wiele z nich padnie o ile czynszu im nie zawiesili, bo nawet nie chce sobie wyobrażać ile kosztuje taki czynsz na krakowskim rynku.
Slayer kurła!
prezes83 napisał(a):Daj jakiś kawałek referencyjny
Slayer kurła!
Grzyby napisał(a):Ty go zrozumiałe?
Na grupie fanów marki Stihl i Husqvarna dostał byś zawału takiej ,,polszczyzny" to ja dawno nie czytałem.
Dopisano 19 gru 2020 15:16:
loockas napisał(a):Odwiedziłem wczoraj spontanicznie Kraków wieczorkiem. Kurde, jak smutno. Pustki na rynku, w knajpach ciemno. Obawiam się że wiele z nich padnie o ile czynszu im nie zawiesili, bo nawet nie chce sobie wyobrażać ile kosztuje taki czynsz na krakowskim rynku.
Też mi szkoda ludzi, moją branże nie zamkną ale jak słyszę o innych to aż się włos jeży na myśl że ludzie nie mogą zarabiać na życie
loockas napisał(a):Odwiedziłem wczoraj spontanicznie Kraków wieczorkiem. Kurde, jak smutno. Pustki na rynku, w knajpach ciemno. Obawiam się że wiele z nich padnie o ile czynszu im nie zawiesili, bo nawet nie chce sobie wyobrażać ile kosztuje taki czynsz na krakowskim rynku.prezes83 napisał(a):Daj jakiś kawałek referencyjny
Slayer kurła!
Znajomi mają hotel w Krakowie, obłożenie w listopadzie – 8%. Próg rentowności 55%
radzi89 napisał(a):Znajomi mają hotel w Krakowie, obłożenie w listopadzie – 8%. Próg rentowności 55%
kurła koszty są ogromne prowadzenia takiego biznesu, weź to opłać
Dopisano 19 gru 2020 17:56:
strach pomyśleć jakie zadłużenia urosną, opóźnienia w spłatach, licytacje mienia, zajęcia komornicze...