Czateria... 2021
Pogoń Janusza, myśli że coś tym ugra, nie lubię takich gości, jak już zbijać cenę to sensownymi argumentami.
Taaa, raczej mam go w d.pie. Teraz moj brat przyjeżdża do Szczecina innym autem na jakies 3 tygodnie wiec i tak niech sie goni.
radzi89 napisał(a):Taaa, raczej mam go w d.pie. Teraz moj brat przyjeżdża do Szczecina innym autem na jakies 3 tygodnie wiec i tak niech sie goni.
całkiem możliwe że jak postawisz na swoim to go weźmie. On chce ten samochód tylko myśli że na rogacza trafił i może się uda.
Jestem w trakcie transakcji na największą piłę jaką do tej pory miałem Stihl MS 341 4,2KM mocy, taka mi się marzyła

Johny, gratulacje ^^
Radzi, kocham takich klientów
ja bym podobnie jak reszta, spławił typa na drzewo... ten charakter to pewnie w momencie umowy by CI próbował wcisnąć parę PLN mniej bo "tu stary akumulator jest"
Mały offtop... czy ktoś z tu obecnych z branży IT na B2B chciałby mi rozwiać trochę wątpliwości?
ofc na priv, żeby nie spamować tu za bardzo 
Radzi, kocham takich klientów

Mały offtop... czy ktoś z tu obecnych z branży IT na B2B chciałby mi rozwiać trochę wątpliwości?
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
TheMonster napisał(a):ten charakter to pewnie w momencie umowy by CI próbował wcisnąć parę PLN mniej bo "tu stary akumulator jest"
I stare żarówki

Można negocjować, nie twierdze że nie, sam to robię i sam też nie trzymam się ceny sprzedaży ale to trzeba robić z rozsądkiem. Jak sprzedaje to mam swoje ,,pole manewru" i coś tam schodzę z ceny która wyjściowo jest już dość atrakcyjna, ale też mam swoją granicę której nie przekraczam.
Kolo sie rargowal mocno....przyjechal SQ7
. Dwoch mechanikow ktorych mial ze soba w sumie tez negocjowali mocno....nawet na SKP nie podjechali
.
Ja jestem na B2B i w sumie swiadcze uslugi Doradztwo IT. Jak cos to pisz.....jesli trafiasz z pytaniem w moja waska specjalizacje to pomoge.
Ja jestem na B2B i w sumie swiadcze uslugi Doradztwo IT. Jak cos to pisz.....jesli trafiasz z pytaniem w moja waska specjalizacje to pomoge.
..::Born To Rise Hell::..
radzi89 napisał(a):Ja mam póki co dość trudnego klienta na E cabrio. Chłop męczy, o cenę. Ok negocjacje są normalne. Zgadam się opuścić prawie 7k. Gość walczy o kolejne 4 argumentując to tym, że inny egzemplarz jest tańszy. Nie ma pakietu AMG, ma inny – słabszy silnik, a przebieg większy o 2x.
Standard kupujących Januszy
kiedyś sprzedawałem BMW – przyjechała jakaś laska z mechanikiem/blacharzem/diagnostą w jednym (czytaj zobaczył zaprawkę na błotniku po uszkodzeniu i "panie, tył bity") i chciała żebym zeszedł chyba z 5-6k (przy cenie na poziomie 22tys
Za ile ten mietek że aż 7tys opuszczasz a gość chciałby 11k w dół ?
Czy jeśli kupiłbym nowy komputer dla dziecka (szkoła, zdalne nauczanie itd) to czy mógłbym rozliczyć go w picie za 2020r?
Nie mam działalności..
Dopisano 11 gru 2020 0:18:
kurna, chyba się nie da..
Nie mam działalności..
Dopisano 11 gru 2020 0:18:
kurna, chyba się nie da..
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Wystawiona za 81,5. Minimum do oddania to 75k, jak się nie sprzeda to niech stoi, latem daje radochę, a auto pewne i bezproblemowe.
Jeszcze się trafi klient co doceni i wyłoży tyle ile trzeba.
No i kupiłem, nie wiem która to już z kolei ale w końcu trzeba się ogarnąć i coś sprzedać
No i kupiłem, nie wiem która to już z kolei ale w końcu trzeba się ogarnąć i coś sprzedać

Neonixos666 napisał(a):w końcu trzeba się ogarnąć i coś sprzedać
Mam to samo.
Szybkie liczenie i wychodzi na to że mam na stanie aktualnie 11 klocków Technics'a

[tiiit], dobrze że Magda wszystkich nie widzi (część mam w garażu i podmieniam z tymi które robię) bo chyba by mnie oskalpowała

Komu, komu piękne CD? A może odskulowy deck czy tuner radiowy?
Śmieszne jest to, że taki stary cdek gra ładniej niż odtwarzacz dvd który kupiłem kilka lat temu za 150 nówkę w sklepie...
Chociaz patrząc na dane techniczne to wydaje się to oczywiste. Np. pewnych danych dla dvd juz nie podają czyli nie ma się czym chwalić

Kiedyś to były sprzęty i grały kozacko, ale wygląd na dzisiejsze czasy jest już okropny, wygląda to dość strasznie, w nowoczesnym wnętrzu chyba by dominowało 
I czemu Ci te kable tak tam z tyłu wiszą!
Ja od paru lat mam sprzęt zamknięty w szafce... Już na płytach mi nie zależy tak bardzo, bo i tak słucham ze spotify
. Jakos nie mam czasu się rozsiąść i spokojnie posłuchać muzyki
.
Ja się bałem z kolei co się stanie, jak moja żona się zorientuje, że w domu są dwa subwoofery
. Ale jakoś to przełknęła 

I czemu Ci te kable tak tam z tyłu wiszą!
Ja od paru lat mam sprzęt zamknięty w szafce... Już na płytach mi nie zależy tak bardzo, bo i tak słucham ze spotify
Ja się bałem z kolei co się stanie, jak moja żona się zorientuje, że w domu są dwa subwoofery

Ja kino kiedyś skompletowałem, wyprowadziłem kable pod kanapą w podłodze, kupiłem standy, tylne głośniki itd. 
Te tylne przeleżały na strychu 5 lat, głośniki wykorzystałem do miniwieży w sypialni (z fabrycznych Sony zrobiły miazgę
), a standy są trzeci miesiąc na OLX. Właśnie czekam na jakiegoś typa, który chce je oglądać 
Marzenie odhaczyłem
Te tylne przeleżały na strychu 5 lat, głośniki wykorzystałem do miniwieży w sypialni (z fabrycznych Sony zrobiły miazgę

Marzenie odhaczyłem