brii napisał(a): Często nawet mają mechanikę z popularnych samochodów innych producentów
Ale co Ty chcesz od Renault

www.mazdaspeed.pl
Uncle Drew napisał(a):Hybrydy zdecydowanie nie chce. W rodzinie mamy i mam wiedzę jak to działa...
Uncle Drew napisał(a):Nie mam już 18 lat, żeby się ścigać od świateł do świateł.
Uncle Drew napisał(a):To co zdiagnozowałem na minus w Maździe to bagażnik w którym musi się zmieścić walizka i wózek dziecięcy oraz tylna kanapa gdzie dwa foteliki wozimy. Drzwi wąskie , ciasno i ciemno.
Uncle Drew napisał(a):.Obawiam się również o żywotność silnika (chociaż jeśli decydowałbym się na Mazdę to wziąłbym sky-g)
Uncle Drew napisał(a):oraz odpryski/korozja
Uncle Drew napisał(a):Niestety w wydłużonej gwarancji nie dają akurat na to a malować samemu 2 letnie auto to żal tych wydanych pieniędzy na starcie.
Uncle Drew napisał(a):Na pewno manual bo testowałem oba i zdecydowanie lepszy jest manual.
Uncle Drew napisał(a):Nic z grupy VW nie chce (psujące się silniki) , Forda z 3 cylindrami również
Uncle Drew napisał(a):Zostaje jeszcze coś w stylu Koreańczyka (xceed się nawet mojej podoba ), ale to wciąż tylko Koreańczyk a cena stoi na poziomie dwóch pierwszych.
nemi napisał(a):brii napisał(a): Często nawet mają mechanikę z popularnych samochodów innych producentów
Ale co Ty chcesz od Renault?
child napisał(a):Kritik napisał(a):child napisał(a):Gdyby Mazda miała niezawodność Alfy Romeo? Ja myślę, że o połowę mniej niż teraz
ja w to nie wierze... i w rodzinie mieliśmy i 147 i 156 alfe, i nic się nie działo
Rabus napisał(a):Skyactiv-x dostaje darmową aktualizacje dającą +10km i +16nm
https://www.gqjapan.jp/cars/article/202 ... skyactiv-x
Rabus napisał(a):child napisał(a):Bardzo bym się zdziwił. Ale oczywiście można sobie samemu zainstalować.
Mazda twierdzi że w Q1 2021 przyjdzie do wszystkich ASO jako darmowa aktualizacja.
Rabus napisał(a):Faktycznie, wszędzie wspominają o AT. No ja mam AT, więc MT nie jest w zasięgu mojego zainteresowania
sevecc napisał(a):rozmawiałem dzisiaj ze sprzedawcą, gdzie brałem ostatnio CX-30, na razie nic nie wiedzą na temat aktualizacji i cytuję: „ pewnie to tylko dla USA”
Nie pasuje mi to wcale bo w USA ten motor praktycznie nie istnieje... głównie Europa + ewentualnie Australia. Nie wiem czy ściema czy jeszcze nic nie wiedzą rzeczywiście.
Mam nadzieję, że Mazda Polska ogarnie temat.
Other changes include retuned springs and dampers to smoothen out suspension motion, reducing vibration and improving both ride and handling.
As for safety, the Cruising & Traffic Support (CTS) Level 2 semi-autonomous driving function now works at highway speeds, up from the piffling 55 km/h limit of before. The adaptive cruise control also responds more smoothly to mimic a human driver better.
Rabus napisał(a):Skyactiv-x dostaje darmową aktualizacje dającą +10km i +16nm
https://www.gqjapan.jp/cars/article/202 ... skyactiv-x
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości