Tutaj się witamy
Witam.
Od roku jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 2.0 D 2006 143 km w pełnej wersji (oprócz nawigacji). Jest to moj pierwszy diesel w życiu, pomijając EGR cały czas było g8, bo właśnie bylo...
Od roku jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 2.0 D 2006 143 km w pełnej wersji (oprócz nawigacji). Jest to moj pierwszy diesel w życiu, pomijając EGR cały czas było g8, bo właśnie bylo...
Witam.
Okolo 2 tygodnie temu kupilem pierwsza w zyciu Mazde. 2003 wiec juz wiekowa, ale calkiem ladnie utrzymana i z oryginalnym przebiegiem 175tys. Wyposazenie tez spoko, silnik 2.0B z roczna instalacja podtlenku LPG, ksenony, czujnik deszczu, zmierzchu, 4 szyby i lusterka elektryczne, klimatronik, radio z androidem. Potrzebowalem drugiego auta, bo zonie tak sie toyota w hybrydzie spodobala ze ja kompletnie przywlaszczyla
Caly sezon latam na moto, ale pogody juz coraz gorsze i tak wlasnie "Miko" zawitala do mojego garazu. Bylo kilka pierdolek do porobienia – nie gasnaca kontrolka swiatel (winna zarowka w schowku i popielniczce), zarowki panelu klimy, zaplonnik prawego ksenonu + oba zarniki bo juz slabo swiecily, dolozylem czujniki cofania z alledrogo, pociagnalem kable do bagaznika i wpadl tam sub ze wzmacniaczem, a wczoraj przerobilem zakupiony wyswietlacz od polifta, takze mam juz wskazania temperatury, zegarek i stacje radiowe. Ale sie rozpisalem
Pozdrawiam z Gdyni
Okolo 2 tygodnie temu kupilem pierwsza w zyciu Mazde. 2003 wiec juz wiekowa, ale calkiem ladnie utrzymana i z oryginalnym przebiegiem 175tys. Wyposazenie tez spoko, silnik 2.0B z roczna instalacja podtlenku LPG, ksenony, czujnik deszczu, zmierzchu, 4 szyby i lusterka elektryczne, klimatronik, radio z androidem. Potrzebowalem drugiego auta, bo zonie tak sie toyota w hybrydzie spodobala ze ja kompletnie przywlaszczyla

Pozdrawiam z Gdyni
- Od: 21 paź 2020, 09:13
- Auto: Mazda 3 BK 2003 2.0B
Witam wszystkich 
- Od: 25 paź 2020, 18:00
- Auto: Mazda 6 GJ kombi 2.2 D 175km AWD 2015
Witam. Od dwóch dni jestem posiadaczem Mazdy 3 BL. Rocznik 2009, silnik 1.6MZR 105km.
Wcześniej jeździłem Accordem VI
Pozdrawiam wszystkich
Wcześniej jeździłem Accordem VI
Pozdrawiam wszystkich
- Od: 8 lis 2020, 23:17
- Auto: Mazda 3 BL
2009
1.6 MZR 105km
Hej,
Jestem swierzakiem jesli chodzi o Mazdę. Miałe kupę aut, z reguły audi. Z japońskich było krótko stare suabru oraz obecnie równolegle stara toyota rav-4. Pierwszy raz w życiu kupiłem nowe auto ( nie liczę malucha w 1986r), czyli Mazda cx-3 150 – konna. Jeszcze nic nie wiem. Na razie fiksuje system bezpieczeństwa, ale może czegoś nie wiem. Pozdrawiam wszystkich i chętnie będę czerpal z doświadczeń.
Jestem swierzakiem jesli chodzi o Mazdę. Miałe kupę aut, z reguły audi. Z japońskich było krótko stare suabru oraz obecnie równolegle stara toyota rav-4. Pierwszy raz w życiu kupiłem nowe auto ( nie liczę malucha w 1986r), czyli Mazda cx-3 150 – konna. Jeszcze nic nie wiem. Na razie fiksuje system bezpieczeństwa, ale może czegoś nie wiem. Pozdrawiam wszystkich i chętnie będę czerpal z doświadczeń.
- Od: 9 lis 2020, 10:20
- Auto: mazda cx-3, 2019 year,
engine 2,0
150 HP
automatic
Witam ponownie.
Ponownie, bo kilka lat temu miałem tu konto ale być może z powodu braku aktywności zostało usunięte.
Mam na imię Marcin, posiadałem Mazdę 323 BJ z 2001 roku i dieslem 2.0.
Obecnie posiadam: Mazdę 6 GH z 2010 roku i 2L dieslem oraz Tribute 3.0 benzyna z 2002 roku.
Pozdrawiam władze forum jak i uźytkowników.
Ponownie, bo kilka lat temu miałem tu konto ale być może z powodu braku aktywności zostało usunięte.
Mam na imię Marcin, posiadałem Mazdę 323 BJ z 2001 roku i dieslem 2.0.
Obecnie posiadam: Mazdę 6 GH z 2010 roku i 2L dieslem oraz Tribute 3.0 benzyna z 2002 roku.
Pozdrawiam władze forum jak i uźytkowników.
- Od: 14 lis 2020, 20:14
- Auto: Była: Mazda 323 BJ '01, 2 Diesel
Jest: Mzda 6 GH '10, 2 Diesel
Tribute EP '02 3.0 Benzyna
No jak pięknie widzieć tu tylu nowych Mazdowiczów
Czołem wszystkim i niech Wam się Wasze Madzię sprawują
Pozdro!
Przy okazji wrzucam mój nowy nabytek

Czołem wszystkim i niech Wam się Wasze Madzię sprawują

Pozdro!
Przy okazji wrzucam mój nowy nabytek
stachan napisał(a):Gratulacje sevecc![]()
Zapraszam do działu Nasze Mazdy
Dzięki