Uczestnictwo w szkole bezpiecznej jazdy
1, 2
Czesc,
w ponizszej ankiecie prosimy o dopisywanie sie chetnych do uczestnictwa w 1-dniowej szkole doskonalenia techniki jazdy na torze w Kielcach/Czestochowie. Bylaby ona zorganizowana z pomoca krakowskiego dealera Mazdy, a uczylby kierowca rajdowy Tomasz Czopik. Wstepny termin to 2. lub 3. tydzien sierpnia, orientacyjny koszt 250-300 zl.
Szczegoly znajduja sie pod adresem http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=2809 w dziale Ogolnym. Tam takze prosze zadawac pytania i prowadzic dyskusje.
Ja wyrazam swoja chec na uczestnictwo w tego typu przedsiewzieciu.
w ponizszej ankiecie prosimy o dopisywanie sie chetnych do uczestnictwa w 1-dniowej szkole doskonalenia techniki jazdy na torze w Kielcach/Czestochowie. Bylaby ona zorganizowana z pomoca krakowskiego dealera Mazdy, a uczylby kierowca rajdowy Tomasz Czopik. Wstepny termin to 2. lub 3. tydzien sierpnia, orientacyjny koszt 250-300 zl.
Szczegoly znajduja sie pod adresem http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=2809 w dziale Ogolnym. Tam takze prosze zadawac pytania i prowadzic dyskusje.
Ja wyrazam swoja chec na uczestnictwo w tego typu przedsiewzieciu.
Ostatnio edytowano 25 wrz 2004, 13:11 przez Globy, łącznie edytowano 2 razy
JESTESMY z NIQSIEM ZA!!!

- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
vassagio napisał(a):jestem za, jak najbardziej sie przyda, ale to jest troche daleko odemnie.....
Nie martw sie niektórzy mają dalej
Jak by co pojedziemy większą grupą to i fotki po trasie sie zrobi.
Ja bardzo chętnie jestem ZA (ale narazie nie jestem pewien czy to nie skoliduje z innym wyjazdem jak będzie konkretny termin to dam znać)
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
Propozycja zakonczenia tematu w tym tygodniu, co by zaczac gadac o konkretach u Emila Freya

- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
Witam wszystkich, – to mój pierwszy raz na forum
Specjalnie na tę okoliczność zarejestrowałem się na forum :–)
Jestem zainteresowany, o ile byłby to weekend
pozdrawiam
Specjalnie na tę okoliczność zarejestrowałem się na forum :–)
Jestem zainteresowany, o ile byłby to weekend
pozdrawiam
-
Gość
milo nam
bedzie to weekend
bedzie to weekend

- Od: 21 paź 2003, 13:53
- Auto: najpiękniejsze :)
1, 2