Tak, mam symbol telefonu przy jednym z portow USB w podlokietniku.
Skad takie oprogramowanie wziac?
Z internetu
Jeszcze patrze na zarowki i widze ze mozna znalezc takie co uzywaja 5W, ale tez jasniejsze, ale ciagnace wiecej (24W-30W). Gdzies widzialem ze ten modul RBCM mozna usmazyc... Jakie najmocniejsze zarowki tam sie da wlozyc bezpiecznie?
nie bardzo rozumie o co ci chodzi? RBCM ogarnia zwykle zarówkę od przeciwmgielnego która ma w HB 21w klosz czerwony. (w US/CAN jest w tym miejscu biała z białą zarówka w21w od wstecznego w eu jest wsteczne tylko z prawej strony klapy.
Zakladam ze przy przepieciu jednego ze swiatel cofania na przeciwmgielne moc potrzebna na swiatla cofania spadlaby z 2x21W (przy dwoch swiatlach) do, na przyklad, 24W – wiec powinno byc ok. Ale jaka moc max jest dowzolona na to swiatlo przeciwmgielne?
Zarówka led ma zwykle większą sprawność niż zwykła. Dlatego mając tę samą jasność bedzie pibierała mniejszą moc (powiedzmy 6w) Jak założysz leda 21w czerwonego albo 23w to powiem szczerze ze lepeij nie jechać za tobą jak to włączysz. Ja uzywałem "żarówek" led w21w czerwone OSRAM (oczywsicie homologacji EU nie ma bo miec nie moze ale dawała rade.
tak czy tak trzeba przeciągnąć jeden przewód. A czy lampka czywsadzenie leda to juz nie jest az tak istotne (kwestia wyglądu)Czy to tylko czesc ze swiatlami wstecznymi, czy cos wiecej? Czym sie rozni od kanadyjskiej? Czy trzeba/da sie wymienic obie strony zeby wygladaly tak samo? Dodatkowo wymiana calej lampy nadal bedzie wymagala ciagniecia kabli, tak?
Dopisano 06 wrz 2020 20:59:
bezkluczyk napisał(a):Czy drzwi od Mazdy 3 BN (2017) HB będą pasowały do Mazdy 3 BM (2016) HB?
tak – mozesz też smiało zakładać od sedana