kolega ma od nowości,szyba bajer tylko szkoda ze mu sie połowa zepsuła,akurat od kierowcyZdzichuZ napisał(a):Mondeo z lat 2000 – 2006. Podgrzewana szyba,

www.mazdaspeed.pl
kolega ma od nowości,szyba bajer tylko szkoda ze mu sie połowa zepsuła,akurat od kierowcyZdzichuZ napisał(a):Mondeo z lat 2000 – 2006. Podgrzewana szyba,
mad_man napisał(a):Laguna III z silnikiem do LPG to tylko 2.0T i niestety z 27k na model z automatem (trwałym) albo 30k i więcej na wersję GT z 4control i wtedy belka z tyłu nie jest problememProponuje kombi gdyż różnica 5cm daje nam 50L większy bagażnik.
Ewentualnie LIII w dieslu, tutaj za 25k albo i mniej da się coś wyrwać ale z 4control to pewnie za dopłatą. Silniki bardzo trwałe. Rocznik 2010 z polskiego salonu pojawiał się w wersji bez dpf!.
dadan napisał(a):Ewentualnie LIII w dieslu, tutaj za 25k albo i mniej da się coś wyrwać
Paweł napisał(a):Czy ktoś może mi wytłumaczyć, jakim problemem jest belka z tyłu?
Mam 323 1.6 to przy 120 km/h i więcej jest głośno, przy 110 km/h znośnie.
W 3 natomiast 2.0 jest według mnie przyjemnie do 150 km/h.
zadra napisał(a):Moja Pani nie jest w stanie przestawić się z trybu sport na tryb normal (nie mówiąc nawet o eko)
może wolniej zgnije
jak poczują moc to cisną jeszcze bardziej.
zarżnie tego diesla
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości